Pet razloga zašto uvijek padate na loše dečke

Pet razloga zašto uvijek padate na loše dečke
Foto: Instagram

AKO se nerado prisjećate svih svojih bivših, sigurno ste se barem jednom zapitale zašto uvijek završite s pogrešnim dečkima.

Postoji nekoliko mogućih razloga zašto je to tako, a dobra je vijest da na sve možete utjecati - jer ste, zapravo, same krive za svoju lošu ljubavnu prošlost: 

Bojite se biti same

Ako zbog straha od usamljenosti uvijek dajete šansu frajerima koji vas nikako ne zaslužuju, zapamtite da je puno zdravije da budete same nego u vezi s nekim tko vas nimalo ne cijeni.

Volite popravljati ljude

Jedno je dati šansu nekome tko nije savršen, a nešto sasvim drugo kontinuirano birati muškarce koje želite popraviti jer im nešto nedostaje. Takvima često nedostaje i potreba da budu dobri prema osobi kojoj je stalo do njih.

Imate sindrom ružnog pačeta

Ako mislite da jednostavno ne zaslužujete nekoga tko će biti dobar prema vama i da ne možete bolje od frajera koji vam samo nanosi bol, onda definitivno patite od ovog sindroma.

Mislite da MORATE biti s nekim

Velik broj žena ulazi u vezu samo zato da ih se ne bi smatralo čudnima ili nepoželjnima. Ako vam je manje važno kakav je frajer, a puno važnije da imate nekoga, u svoj život ćete pustiti puno onih koje biste iz njega trebale pod hitno izbaciti.

Strah vas je tražiti ono što zaslužujete

Čak i ako znate da zaslužujete bolje, to ništa ne znači ako se bojite inzistirati na tome. To je samo znak da vam nedostaje samopouzdanja, a kad dopuštate drugima da vas tretiraju loše, teško ćete ga ikad i imati.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara