Pet situacija kada je povratak bivšem dobra ideja

Pet situacija kada je povratak bivšem dobra ideja
Foto: Instagram

POVRATAK bivšoj ljubavi rijetko kada je dobra ideja, no i tu postoje iznimke.

Ako razmišljate o pomirenju s bivšim, u nastavku provjerite u kojim je situacijama to čak dobra ideja. No s tom odlukom se ipak nemojte zalijetati.

Mislite na njega u svim važnim trenucima

Ako i dalje pomislite na njega svaki put kada vam se dogodi nešto važno u životu, očito vam jako nedostaje i možda biste trebali preispitati svoje odluke.

Pokušavate ga učiniti ljubomornim

Ako smišljate načine da svog bivšeg učinite ljubomornim, to znači da vam je i dalje stalo do njega. Da ste ga zaista preboljeli, ne biste se uopće zamarali njegovim mišljenjem.

Uspoređujete sve druge muškarce s njim

Ako sve potencijalne partnere uspoređujete s bivšim i nikad mu nijedan nije ravan, očito su vaši osjećaju prema njemu još i dalje jaki. Možda je vrijeme da mu prestanete tražiti zamjenu i razmislite o tome što zaista želite.

Nedostaju vam sitnice

Normalno je da vam nakon prekida nedostaju zajednički razgovori i rituali, no ako vam nedostaju i njegovi izrazi lica, fraze koje je često koristio, glazba koju je sluša i razne druge sitnice, znači da još gajite jake osjećaje prema njemu.

Nedostaju vam i loše stvari

Svaka veza se suočava s raznim izazovima, a ako s nostalgijom gledate na svakodnevne prepirke i svađe s bivšim, moguće je i da ste spremni prijeći preko razloga koji je doveo do prekida.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara