Pet stvari koje morate promijeniti želite li vratiti strast s početka veze

Pet stvari koje morate promijeniti želite li vratiti strast s početka veze
Foto: Instagram

MOŽDA ste se partner i vi mogli pohvaliti impresivnim intimnim životom, ali vremena se mijenjaju pa se nemojte začuditi ako vašom spavaćom sobom odjednom zavlada monotonija. Isti obrazac ponašanja ili "scenarij" koji pratite možda ubija strast, a da toga niste ni svjesni.

Zato, prije nego što stvari postanu ozbiljnije, još uvijek stignete promijeniti ovih pet stvari i ponovno zapaliti ljubavnu iskru pod plahtama:

1. Ne žurite se

Predigra ne mora trajati par minuta. Uživajte u njoj koliko god želite i trebate. Svom partneru ili partnerici dajte do znanja da uživate u tome pa se ni njemu neće žuriti da dođete do samog vođenja ljubavi. Naravno, ovo ne vrijedi ako je riječ o brzinskom, spontanom seksu koji također ima svoje čari.

2. Ne prisiljavajte sebe ni druge na stvari koje ne želite raditi

Ako biste vi vodili ljubav svakoga dana (ili nekoliko puta dnevno), a libido vašeg partnera je ipak nešto drugačiji - pronađite kompromis. To je put prema obostranom zadovoljstvu.

3. Preuzmite inicijativu 

Ako niste zadovoljni događanjima u vašoj spavaćoj sobi, pokažite primjerom partneru što želite i što očekujete od njega. 

4. Prestanite glumiti uzbuđenje

Ako se silno trudite glumiti uzbuđenje i orgazam, nemojte se čuditi što niste zadovoljni seksualnim životom. Naime, ako vaš partner nastavi živjeti u uvjerenju da vas nešto uzbuđuje, a to nije tako, neće se truditi napraviti ništa drugačije. I da, i dalje ćete "uživati" u lošem seksu.

5. Probudite pustolova u sebi

Naravno, to ne znači da morate raditi stvari koje vam se ne sviđaju ni da morate izaći iz vlastite zone komfora ako vas to plaši ili ne uzbuđuje. No, ponekad eksperimentiranje može dovesti do neočekivanih, ali odličnih rezultata.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara