Pet trendi modnih komada koje možete pronaći u bakinom ormaru

Pet trendi modnih komada koje možete pronaći u bakinom ormaru
Foto: Instagram

KAO što već dobro znate, moda prošlog stoljeća veliki je hit u posljednje dvije godine, a taj se trend, čini se, neće tako brzo ugasiti. 

Iako je nemoguće popratiti sve moguće trendove, kako vremenski tako i novčano, ponekad nam se upravo gorući modni hitovi nalaze nadohvat ruke. Ovih pet odjevnih komada i modnih dodataka vrlo vjerojatno ćete pronaći u bakinom ili maminom ormaru. 

Vintage torbice

Trenutačno su u modi raznoliki modeli torbica koje su napravljene po uzoru na vintage torbice iz prethodnog milenija. Kako ne biste ulagale novac u repliku, uzmite nekoliko sati vremena i pronjuškajte po bakinom ormaru u kojem bi se mogao pronaći pravi dragulj u obliku prekrasne, kvalitetne vintage torbice. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Darja Barannik (@darjabarannik) on

Dokoljenke 

Dokoljenke su ponovno u modi, a osim u dizajnerskim buticima i high street trgovinama, vjerojatno ćete pronaći unikatan par u maminom ili bakinom ormaru. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Géraldine Boublil (@erinoffduty) on

Komadi od tvida

Ako ste ljubiteljica legendarne Coco Chanel, dobar ukus ste vjerojatno naslijedile pa se nemojte začuditi ako među starom garderobom mame i bake pronađete sjajne komade načinjene od ovog materijala.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emili Sindlev (@emilisindlev) on

Četvrtaste sandale

Trenutno najpopularniji model sandala nosio se i prije nekoliko desetaka godina pa biste ih mogle pronaći i u vlastitom domu među starim stvarima od kojih se vaše mama i baka nikada nisu oprostile.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by alyssa coscarelli (@alyssainthecity) on

Biseri

Biseri su uvijek dobar odabir, a zašto biste kupovale one plastične kada bakina škrinjica s nakitom vjerojatno krije prekrasne prave bisere kojima vi možete podariti još jedan "život". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blanca Miró Scrimieri (@blancamiro) on

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara