Pet trendova koji će do ljeta biti out i pet koji će ih zamijeniti

Pet trendova koji će do ljeta biti out i pet koji će ih zamijeniti
Foto: Instagram

TRENDOVI se mijenjaju iz sezone u sezonu i većina njih brzo pada u zaborav. 

Nešto što je danas hit, već sutra može biti out i teško je prepoznati koliko će se neki trend zadržati u modi. A ako je vjerovati modnim stručnjacima iz Who What Weara, ovih sedam aktualnih trendova do ljeta više neće biti in.

Torbice oko struka

Iako se nitko nije nadao njihovom povratku u modu nakon 90-ih, proteklih nekoliko godina torbice koje se nose oko struka ponovno su postale pravi hit u modnom svijetu. No sada je vrijeme da opet padnu u zaborav na desetak godina. Zamijenite ih torbicama koje se nose preko ramena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reese Blutstein (@double3xposure)

Otkrivena ramena

Bluze i topići s otkrivenim ramenima jedan su od najistaknutijih trendova tijekom proteklih nekoliko toplijih sezona, no i njihovoj popularnosti konačno se nazire kraj. Ovog ljeta umjesto dva, pokažite jedno rame u asimetričnim topićima kakve ste nosili i početkom milenija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Michelle Li (@himichelleli)

Slamnati šeširi

Prošlog ljeta u modi su bili slamnati šeširi veći od života, a nakon ekstravagantnog trenda, stiže nam jedan stari kojem se sigurno niste nadali. Riječ je o ribarskim šeširima kakvi su se nosili krajem 90-ih i početkom 2000-ih, a sada ih ponovno nose sve trendseterice, od Rihanne do Gigi Hadid.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Bhimra (@claudiabhimra)

Vruće hlačice

Prekratkim trapericama koje samo što ne otkrivaju stražnjicu, ove je godine odzvonilo. Umjesto njih, u modi su traper bermude koje sežu do koljena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Claudia Bhimra (@claudiabhimra)

Jednostavan bikini

Klasični bikiniji s trokutićima ovog ljeta padaju u drugi plan, a zamijenit će ih neobični krojevi i upečatljivi modeli s dodacima poput volana, resica, perlica, mašni...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli MAIYO (@maiyo_london)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara