Pitanja koja si ne smiješ postavljati ako te prevario

Pitanja koja si ne smiješ postavljati ako te prevario

Foto: Flare

NEVJERNI muškarci kod žena često izazivaju sasvim pogrešne reakcije. Umjesto da odmah shvatimo da njegova nevjera nije naša krivica, mi se ubijamo pitanjima koja nas mogu samo zakopati još dublje. Ovo su pitanja koja si nikako ne smiješ postavljati.

Što sam napravila krivo?
 
U većini slučajeva - ništa. Muškarci varaju zato što žele i zato što mogu. Žena koju varaju je rijetko razlog, a upravo to najviše muči prevarenu ženu. Istina je da najvjerojatnije nisi mogla ništa poduzeti da promijeniš stvari. Nisi ti kriva, kriv je on.
 
Zbog čega me više ne voli?
 
Prevara najčešće nema toliko veze s činjenicom da te on više ne voli, koliko s činjenicom da njemu treba dokaz da je i dalje poželjan. Normalni će muškarci to potražiti u vlastitoj vezi, a oni koji imaju potrebu varati - kod druge žene.
 
Hoće li me svi varati?
 
Naravno da ne. Čak i da te tri sljedeća dečka varaju, ovo opet nije dobar način razmišljanja. Ako ćeš ulaziti u vezu s očekivanjem da svi muškarci varaju, imat ćeš teške, naporne veze pune ljubomore. Ne smiješ dozvoliti da ti jedan nevjerni tip uništi sliku o muškarcima.
 
Kako je ONA to mogla?
 
Druga žena je kriva ako je znala, ali ona nije tvoj problem. Tvoj problem je frajer koji te varao, a i on je, kao i ta druga žena, krajnje nebitan. Ako si prevarena, najbolje je da manje razmišljaš i o njemu i o njoj - sada je vrijeme da razmišljaš o sebi.
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara