Pjevačicu koja nosi veličinu 40 dizajneri odbili odjenuti jer je "predebela"

Pjevačicu koja nosi veličinu 40 dizajneri odbili odjenuti jer je "predebela"
Foto: Instagram

ČINI se da holivudski standardi ljepote postaju samo sve rigorozniji.

Naime, pjevačicu Bebe Rexhu, koja je ove godine prvi put nominirana za Grammyja, mnogi dizajneri odbili su odjenuti jer je prema njihovim standardima predebela. 

Pjevačicu je to poprilično uznemirilo pa je o svemu odlučila javno progovoriti na svojem Instagramu. 

"Napokon sam nominirana za Grammyja što je najbolja stvar ikad i zbog čega drugi umjetnici obično odlaze pričati s dizajnerima koji im šivaju haljine za crveni tepih. Znači, odlazite kod bilo kojeg velikog dizajnera. Tako sam i ja rekla svom timu da se jave poznatim dizajnerima i većina njih je odbilo odjenuti me jer sam predebela. Doslovno su rekli da sam predebela! Ako je veličina 8 prevelika, ne znam što bih vam rekla. Onda ne želim nositi tvoju je***u haljinu. To je potpuno ludo! Znači, želite reći da sve žene na svijetu koje nose veličinu 8 ili veću nisu lijepe i ne mogu nositi vaše haljine? E pa svi oni koji smatraju da sam predebela i da ne mogu nositi njihove haljine - j****e se, ni ne želim nositi vaše haljine!", napisala je Rexha. 

Veličina o kojoj se radi jednaka je našem konfekcijskom broju 40.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bebe Rexha (@beberexha) on

Ipak, ne smatraju svi pjevačicu predebelom. Hrvatski dizajner Juraj Zigman, zaslužan je za kreaciju koju je Rexha nosila prilikom nastupa na Victoria's Secret reviji pa će možda upravo on biti zaslužan i za haljinu koju će nositi na dodjeli Grammyja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara