Pogledajte najavu za najiščekivaniju romantičnu komediju godine "New Year´s Eve"

Pogledajte najavu za najiščekivaniju romantičnu komediju godine "New Year´s Eve"

Foto: movienewz

LJUBAVNA komedija koju sve romantičarke željno iščekuju, svakako je film "New Year's Eve", film koji slavi ljubav, oprost, nadu i šansu za nove početke, a u kina će stići u prosincu ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim klasičnih ljubavnih zavrzlama, mnogi ovaj film iščekuju i zbog izvrsne glumačke postave koju čine najveće filmske zvijezde današnjice kao što su Michelle Pfeiffer,Sarah Jessica Parker, Hilary Swank, Halle Berry, Zac Efron i mnogi drugi. I dok se do sada nisu znali nikakvi detalji osim same postave, iz najave za film možemo vidjeti da će Ashton Kucher imati strastvenu romansu sa Leom Michele, Jon Bon Jovi s Katherine Heigl, da Robert De Niro glumi čovjeka koji umire, reper Ludacris policajca, a Jessica Biel je trudnicu koja treba roditi na samu Novu Godinu.

Lea Michele koja se proslavila ulogom samodopadne Rachel u seriji "Glee" nedavno je izjavila da je presretna što ima čast glumiti ljubavne scene sa seksi komadom kao što je Ashton Kucher. "On se super ljubi i uopće nema straha. Samo je došao i počeo me ljubiti, a ja sam pomislila - Samo ti daj!" izjavila je dvadesetpetogodišnja glumica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara