Popularne žene američkih sportaša posjetile Hrvatsku i brutalno nas izreklamirale

Popularne žene američkih sportaša posjetile Hrvatsku i brutalno nas izreklamirale

Foto: Instagram, Promo

AKO ste pobornik trash reality emisija, onda ste sigurno čuli za "WAGS Miami".

Prije nekoliko tjedana, na televizijskom kanalu E!, počela se emitirati nova reality emisija "WAGS Miami", o ženama i djevojkama američkih sportaša.
 
 
Slični smo show gledali pune dvije sezone prije, no sada su se glamur, suze, svađe, tučnjave, tulumi i slično, preselili u sunčani Miami pa neće biti krivo ako kažemo kako je ovo samo spin-off realityja "WAGS".
 
 
Njegove glavne protagonistice ovoga puta su Astrid Bavaresco, Vanessa Cole, Nicole Darnell, Ashley Nicole Roberts, Claudia Sampedro, Metisha Schaefer i Hencha Voight.
 
 
Metishu ste već mogle upoznati u "WAGS"-icama, kao bivšu djevojku Larryja Englisha, koji se pri kraju druge sezone zaručio s djevojkom Nicole Williams, s kojom se spetljao dok je još uvijek bio s Metishom, a i u novim sezonama showa, Metisha se pokazala kao najnormalnija i najsmirenija, bez zlih namjera te želje za tračanjem ostalih.
 
 

Fotografiju objavljuje metisha (@metisha)

 
 
 
Jedna od poznatijih svakako je i Claudia Sampedro, koja je i poznata kao dvojnica Kim Kardashian, i koja sada izgleda potpuno drugačije nego na početku karijere, zahvaljujući brojnim estetskim operacijama, a obje su i hodale s igračem američkog nogometa Reggiejem Bushem.
 
 
Ostale koje ćete upoznati tijekom ove sezone, relativno su nepoznate, no itekako vole tračati i svađati se pa već nakon 5 epizoda možemo reći kako je ovo najdinamičnija sezona, koju smo ikad gledale.
 
 
Sada kada smo vam predstavile koncept showa i njegove glavne protagonistice, možemo vam otkriti i kako je nekoliko njih, prije nekoliko tjedana, nezapaženo posjetilo Hrvatsku, točnije dalmatinske dragulje Split, Hvar i Vis, koje su brutalno ispromovirale na svojim društvenim mrežama, gdje ih prate tisuće i tisuće obožavatelja.
 
 

Fotografija koju objavljuje @wagsmiami

 
Još uvijek nismo saznale o čemu se točno tu radilo: je li to bilo za potrebe showa ili za privatne poslove, koje vode neke od njih, no vjerujemo kako ćemo uskoro saznati, kako budu dolazile nove epizode.
 
 
Cure su nahvalile ljepote naše zemlje, a nisu propustile priliku ni da se pohvale svojim zavidnim linijama u badićima, uz prekrasni pogled s naše još ljepše obale.
 
 
Svaka promocija je svakako dobro došla...
 
 
 
 
 
 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara