Poznate Hrvatice provode se u Parizu u odličnim outfitima

Poznate Hrvatice provode se u Parizu u odličnim outfitima
Foto: Instagram

PRETRAŽUJUĆI Instagram profile poznatih Hrvatica naišle smo na dvije objave iz Pariza koje su nam zapele za oko. Naime, čini se kako su se poznate Hrvatice odlučile zaputiti u svjetsku prijestolnicu mode i ljubavi.

Provod u Parizu

Na profilima Tatjane Jurić i Ive Šulentić objavljene su fotografije iz Pariza, na kojima se vidi kako su cure trendi i na putovanjima. Čini se kako djevojke putuju skupa, a s njima je i slovenska glumica Katarina Čes.

Tatjana je objavila fotografije s Roland Garrosa na kojemu je tijekom dana nosila crno bijelu košulju sa sitnim kockicama i prepoznatljivi šešir tog teniskog turnira.

U nizu je objavila još dvije fotografije prekrasnih večernjih izdanja. Na jednoj nosi crvenu haljinu s prijateljicama, a na posljednjoj je u prekrasnoj crnoj haljini, kao stvorenoj za Pariz.

S njom je Roland Garros posjetila i Iva Šulentić koja je također objavila nekoliko fotografija iz Pariza. I ona je poput Tatjane nosila isti uzorak s kockicama, ali ga je ona nosila na hlačama koje je kombinirala na bijelu majicu i slatku jaknicu.

Navečer je nosila jednostavnu crnu haljinu te crne štikle sa zlatnom petom. Na Roland Garrosu je pak nosila plavu košulju na prugice te šešir i velike naočale sa srebrenim odsjajem.

 

Ipak, posebno nam se svidjela jedna duga crna haljina s brončanim detaljima na dnu. Duga, crna haljina veže se oko vrata i ima dubok V izrez. Lagano je strukirana, a potom pada do poda. Na tu kombinaciju Iva je savršeno dodala štikle s platformom te neurednu punđu.

 

Čini se kako se djevojke odlično provode u Parizu i to u odličnim stajlinzima.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara