Poznate Hrvatice slažu se s vama: Ovo je najveći trend 2018. godine

Poznate Hrvatice slažu se s vama: Ovo je najveći trend 2018. godine
Foto: Instagram

POSTOJI taj jedan trend koji pristaje svima. Nije važno kako ste građeni jer su šanse da loše izgledate u njemu minimalne. Odnosno, ni ne postoje. Možda najbolja stvar u toj priči je da je upravo taj trend trenutno apsolutni hit i vladar modne scene. Pogađate, riječ je o ženskim odijelima.

A ako vam na pamet prvo pada dosadna, bezlična kombinacija sakoa i hlača primjerena isključivo za poslovne sastanke, onda ste posljednjih godinu dana živjele pod kamenom.

Nova odijela su sve samo ne dosadna i s potpunim pravom im fashionistice rado tepaju nazivajući ih "power suit'". "Moćna odijela" u svoje kolekcije su davnih dana uvrstile Kim Kardashian, Emma Watson, Jennifer Lawrence, Blake Lively i brojne druge slavne trendseterice. I vi ste u našoj anketi odabrali odijela kao najveći trend sezone, a njihovu praktičnost i efektnost  prepoznale su i poznate Hrvatice.

Tako je Marijana Batinić odabrala prugasto odijelo sa širokim, a kraćim hlačama. Također, cijelu kombinaciju je podigla remenom u struku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marijana Batinic📺 (@marijanabatinic) on

 

Čista klasika je odabir Antonije Blaće, a za u skladu s blagdanskim duhom sve je začinila svjetlucavim modnim detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Blaće (@antonijablace) on

 

Crnu eleganciju je odabrala i Ornela Vištica. Iako na prvi pogled izgleda kao čista klasika kakvu ste vidjeli već bezbroj puta, njezino odijelo je podignuto zanimljivim volanima na sakou. Kombinacija koja prolazi u svim prilikama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ornela Vistica (@ornelavistica) on

 

Idealno odijelo za ove blagdanske dane odjenula je Ana Radišić. Klasika u plišanoj varijantni je sve što vam treba da budete primijećeni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Radisic (@anaradisic) on

 

Da je crna boja itekako efektna i zabavna dokazala je i Korana Gvozdić odijelom kakvo sigurno ne viđate često. Ovu zanimljivu kreaciju potpisuje domaći dvojac, Envy Room.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Korana Gvozdic (@koranagvozdic) on

 

Čista suprotnost je Iva Šulentić koja rado nosi odvažnu, potpuno bijelu kombinaciju s domaćim potpisom. Naime, njezino odijelo je izašlo iz radionice Aleksandre Dojčinović.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Iva Sulentic *minniva* (@ivasulentich) on

 

Još jedno bijelo odijelo udomljeno je u ormaru Nine Badrić koja je dokazala kako ovakve kombinacije na pozornici odlično zamjenjuju uobičajene haljine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badric (@badrich) on

 

Još jedna domaća pjevačica i velika obožavateljica svjetskih trendova, Maja Šuput, za izlazak na pozornicu je odabrala odijelo.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

 

Ana Gruica je svojim odijelom spojila dva velika trenda, odijela i karirani uzorak te se tako pobrinula da bude primijećena.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Gruica Uglešić (@anagruica) on

 

Drugačija od drugih, baš kao i uvijek, Petra Nižetić je odabrala ležerno retro odijelo u smeđoj boji koja će zasigurno biti veliki hit i u nadolazećoj sezoni.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petra Nizetic Mastelic (@modakomoda) on

 

Jelena Rozga odabrala je žarko crvenu nijansu u kojoj se ne morate bojati hoćete li biti primijećeni. Jedno je sigurno, bez obzira na to kako planirate kombinirati odijelo u ovakvoj boji, u drugi plan sigurno nećete pasti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial) on

 

Za proslavu svog 28. rođendana Ella Dvornik je odabrala odijelo u istoj nijansi, a začinila ga je crnim detaljima. Ako ste dosad strahovali, Ella vam je pokazala kako strogi poslovni look može odlično funkcionirati i daleko od ureda, na plesnom podiju.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik (@elladvornik) on

 

Kada bi se dijelila titula najveće obožavateljice odijela na domaćim prostorima, Franka Batelić bi je sasvim zasluženo dobila. Naime, pjevačica u svom ormaru ima čak nekoliko varijanti ovog trendovskog komada na kojima bi joj pozavidjela svaka ljubiteljica mode.

Tako se na nedavnoj promociji svog albuma pojavila u odijelu klasičnog kroja ali potpuno neklasične boje.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

Boja ciklame bila je njezin odabir i nešto ranije ovog mjeseca kada je Franka nosila poprilično slično odijelo, ali ipak drugačijeg kroja i s efektnim detaljima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

 

Da ne biste pomislili kako pjevačica posjeduje isključivo odijela u istoj nijansi, pohvalila se i jednim klasičnim, crnim primjerkom. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_) on

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara