Pranje vlasišta bez pranja kose? Uz "Pony Dry" sada je i to moguće!

Pranje vlasišta bez pranja kose? Uz "Pony Dry" sada je i to moguće!

Foto: Press Foto

PRAVA TI je tlaka prati kosu, a misliš da ionako izgleda najbolje nekoliko dana nakon pranja, uz pomoć malo suhog šampona? No što je s masnim vlasištem?

Pony Dry novi je izum za pranje kose koji pomaže curama s dugom kosom da uštede vrijeme i poštede vlasi od nepotrebnih izlaganja kemikalijama, piše Beauty Desk.

Kako djeluje?

Kosu je potrebno prvo skupiti u rep i zavezati, a zatim je staviti u Pony Dry "rukavicu" te pričvrstiti. Nakon toga možeš krenuti pod tuš te oprati vlasište, ali bez bojazni da ćeš smočiti cijelu kosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jedina "caka" je u tome da moraš paziti da zaista dobro ispereš šampon kako ne bi začepila vlasište, što je malo teško kada ti je kosa skupljena u rep."Tuširaj se kao da imaš kratku kosu!" poručuju dugokosim djevojkama glasnogovornici ovag branda.

Frizerka slavnih osoba Kat Zemtsova obožava ovaj izum, no ipak upozorava kako nije namijenjen svim tipovima kose.

Kat misli kako je "Pony Dry" idealan za cure s ravnom, dugom kosom, ali ne i za one koje imaju kovrčavu kosu.

Cure sa kovrčavom kosom često je feniraju kako bi bila ravna, a ako operete samo vlasište, a vrhove ostavite isfeniranima - frizura će izgledati zaista čudno.

Kat također upozorava kako se kosa mora prati barem jednom tjedno jer se sve bakterije koje se skupljaju u njoj trljaju uz naš vrat i lice što nikako nije zdravo ni dobro za kožu.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara