Prava ljubav ili prolazna avantura? Ovi znakovi odaju o čemu je riječ

Prava ljubav ili prolazna avantura? Ovi znakovi odaju o čemu je riječ
Foto: Instagram

AKO mislite da se samo vi borite s ovim pitanjem, grdno se varate. 

Mnogim ženama i muškarcima teško je odrediti viđaju li se s osobom koja je potencijalno njihova srodna duša ili je riječ o još samo jednoj prolaznoj avanturi. Da biste što lakše došli do odgovora, Cosmopolitan otkriva na koje znakove trebate obratiti pažnju. 

Često nemate o čemu razgovarati

Ako vam se nije dogodilo nešto super zanimljivo ili se ne trebate dogovoriti gdje biste mogli otići jesti, pronalazak teme za razgovor čini vam se kao najteži problem na svijetu. Ako ne dijelite iste svjetonazore, nemate isti humor i stavove, poprilično je jasno da su male šanse za opstanak vaše veze. 

Vaši stavovi se ne podudaraju

Baš kao što smo naveli u prethodnoj točki, ako se vaši stavovi sukobljavaju i ako jednostavno ne gajite ni slične vrijednosti (obiteljske, religijske, političke, zdravstvene...), nema smisla da trošite vaše dragocjeno vrijeme. 

Zbog njega pate drugi ljudi u vašem životu

Iako je period zaluđenosti osobom u koju ste zaljubljeni potpuno normalan, postoje granice tolerancije za taj period. Ako primijetite da ste zbog njega zapostavile karijeru, prijatelje i druge važne sastavnice svojeg života, trebale biste se zapitati što vam uopće dobro donosi veza s tom osobom. 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara