Prekrasna Kaia Gerber potvrdila da je "tuta" frizura ponovno u modi

Prekrasna Kaia Gerber potvrdila da je "tuta" frizura ponovno u modi
Foto: Instagram

VJERUJEMO da će se mnogi od vas složiti da nema gore frizure od takozvane "tute" koja je bila popularna u devedesetima. 

No, čini se da se s time ne slažu slavne ljepotice koje je pokušavaju vratiti u modu. Nakon što se na nju odlučila Charlize Theron, kojoj iznenađujuće dobro stoji, sada je ovu omraženu frizuru isprobala i kći Cindy Crawford, manekenka Kaia Gerber.

Kaia je s "tuta" frizurom pozirala za editorijal američkog Voguea u kojem su predstavljeni natjecatelji za njihovu nagradu u suradnji s Američkim modnim vijećem (CFDA).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vogue (@voguemagazine)

Lijepa manekenka na fotki ima ekstremnu varijantu omražene frizure s izbrijanim donjim dijelom i također joj iznenađujuće dobro stoji, pogotovo u kombinaciji s hipnotizirajućom haljinom koju nosi i koju potpisuje jedan od natjecatelja, dizajner Christopher John Rogers.

Ipak, s obzirom na to da je riječ o modnom editorijalu, najvjerojatnije se radi o periki, a Kaia se ni na svojem Instagramu nije pohvalila novom frizurom. No, što god da je slučaj, vjerujemo da će zbog nje (ali i zbog Charlize) mnogi promijeniti mišljenje o "tuta" frizuri i ne bi nas iznenadilo da ponovno postane trend.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara