Priyanka Chopra otkrila svoje must have proizvode za ljeto

Priyanka Chopra otkrila svoje must have proizvode za ljeto
Foto: Instagram

JEDNA od najljepših žena svijeta, glumica Priyanka Chopra, žena je iz čijeg stila inspiraciju crpe mnogi. 

Nedavno je nesebično sa svima podijelila svoje tajne za savršenu fotku, a sada je za In Style odlučila otkriti i svoje esencijalne proizvode i modne komade za ljeto. 

U nastavku doznajte bez kojih to stvari lijepa glumica ne može zamisliti ljetne dane. 

Osvježavajući parfem
Svaka žena treba imati svoj “zaštitni” parfem, a Priyanka je otkrila da ljeti koristi nešto laganije mirise nego u zimskom periodu.

Lepršava haljina
Njezin omiljeni ljetni odjevni komad je lepršava haljina sa zanimljivim uzorkom koja je sjajan odabir za sve prilike i kojoj ne treba mnogo modnih dodataka jer je sama po sebi vrlo upečatljiva.

Vodootporna olovka za obrve 
Priyanka ljeti ne voli nositi težak make-up, ali kuću ne napušta bez olovke za obrve, po mogućnosti vodootporne, koja će preživjeti i znojenje i kupanje. 

Omiljeni koktel 
Glumica ljetne dane ne može zamisliti bez osvježavajućeg pića, a njezin omiljeni koktel sastoji se od tequile, vode, komada naranče i puno leda.

Upečatljiv nakit
Osim blistavog osmijeha i bijelih odjevnih komada, ništa ne ističe preplanuo ten kao upečatljivi komadi nakita. Priyanka posebno obožava statement naušnice, a najdraži nakit su joj, naravno, zaručnički i vjenčani prsten.

SPF 
Zaštitni faktor dio je glumičine svakodnevne beauty rutine koju nikada ne preskače. 

Otkačene cipele 
Priyanka se ne boji eksperimentirati s modom, a neobični modeli cipela posebno su joj dragi. Kako kaže, njezini omiljeni dizajneri cipela su Jimmy Choo i Christian Louboutin. 

Kvalitetna maskara
Osim olovke za obrve, Priyanka voli uza se imati i kvalitetnu maskaru koja može podnijeti ljetne vrućine bez razmazivanja. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara