Prodaje vjenčanicu da skupi novac za razvod: "Šlep je duži od mog braka"

Prodaje vjenčanicu da skupi novac za razvod: "Šlep je duži od mog braka"
Foto: Facebook

BIJESNA žena mnoge je nasmijala svojim urnebesnim oglasom.

Na Facebookovom Marketplaceu upravo se odvija prava ljubavna drama. Naime, anonimna žena iz Manchestera odlučila je na pomalo neobičan način prikupiti novac za razvod od, kako kaže, "patološkog lažljivca".

Na prodaju je stavila vjenčanicu koju je nosila na dan njihovog vjenčanja, a sve je oduševila humorističnim oglasom pod nazivom "Katastrofa".

Vjenčanicu ukrašenu čipkom i srcolikim dekolteom platila je 899 funti, a sada za nju traži 450. Istaknula je i kako haljina ima "šlep duži od njenog braka".

"Haljina je u veličini 18, a mogla bi odgovarati i veličini 14/16 te na njoj nisu rađene nikakve promjene... Za razliku od mog života", napisala je frustrirana žena koja je trenutno navodno u novoj vezi, a odlučila je zadržati za sebe koji je točno razlog razvoda.

"Preporučila bih da potražite dobru kemijsku čistionicu kako biste se riješili sve loše sreće koja dolazi s njom", piše u oglasu.

Podijelila je i nekoliko fotografija vjenčanice, ali i zamolila potencijalne kupce da je ne traže dodatne fotografije.

"Ne mogu gledati ovu haljinu jednako kao što ne mogu gledati niti svog bivšeg muža", napisala je.

Istaknula je kako sav novac zarađen od prodaje planira uložiti u plaćanje razvoda, a njen post je u svega nekoliko sati podijeljen više od četiri tisuće puta.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara