Prognoza za 2019. godinu: Koji horoskopski znakovi će imati najviše sreće?

Prognoza za 2019. godinu: Koji horoskopski znakovi će imati najviše sreće?
Foto: 123RF

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NAKON što su iz godine u godinu najavljivali i predosjećali brojne probleme koji će zahvatiti cijeli svijet, astrolozi su se, na iznenađenje sviju, ovoga puta složili kako će 2019. godina biti godina rasta, sreće i napretka. To osobito vrijedi za neke od horoskopskih znakova, a je li se i vaš znak našao među njima provjerite u nastavku:

Ovan

Pripadnici ovog znaka po prirodi su radišne osobe, a njihova želja za radom i postizanjem poslovnih uspjeha napokon će doći na svoje. Osim što će ih u 2019. godini pratiti sreća, bit će poprilično optimistični pa im neće nedostajati inspiracije za realizaciju započetih poslova. Osim toga, neće se moći požaliti niti na zdravlje. Godina za poželjet!

Bik

Jednostavno rečeno, tvrdoglavi Bikovi će imati sreće u svemu što budu radili. Osim što će i njih zdravlje poslužiti, bit će još uporniji nego inače. Iako će ih sreća pratiti tijekom cijele godine, kada je u pitanju ljubav, najpovoljniji mjeseci bit će im siječanj, veljača i ožujak dok je kraj godine rezerviran za poslovne uspjehe.

Djevica

Pripadnicima ovog znaka 2019. godina bit će jedna od stabilnijih u posljednje vrijeme. Čekaju ih odlični poslovni rezultati, dobro zdravlje, ali i stabilno financijsko stanje.

Vaga

Vage će godinu pred nama iskoristiti za maksimalni užitak te će iskoristiti svaku priliku koja im se pruži. Pozitivna energija kojom će zračiti bit će gotovo zarazna pa će im pomoći u poslovnom, ali i privatnom životu. Jednostavno će biti neodoljivi ljudima oko sebe. Također, mogu očekivati i veće financijske dobitke, česta putovanja i avanture. 

Strijelac

Nakon dugih 12 godina Jupiter je ponovo u njihovom znaku pa ih sada napokon očekuje sreća na poslu, brojna putovanja, nove prilike i izazovi kojima će se rado prepustiti. Sredina godine rezervirana je za nove ljubavi.

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara