Provjerite radite li ove tipične pogreške s proizvodima za kosu

Provjerite radite li ove tipične pogreške s proizvodima za kosu
Foto: Instagram

MISLITE da ako neki proizvod za kosu upotrebljavate oduvijek, onda to sigurno radite i kako treba?

Vrlo je vjerojatno da ste u krivu jer postoje neke tipične pogreške s proizvodima za stiliziranje kose koje čini većina ljudi. Ako baš nikako ne uspijevate napraviti frizuru kao iz frizerskog salona iako ste kupili sve iste proizvode, to je najočitiji znak da ste i sami među njima, no u svakom slučaju provjerite kako se pravilno koriste ovi popularni proizvodi za kosu.

Pjena za stiliziranje

Pjenu nikada nemojte nanositi na mokru kosu jer će tako kosa postati teška te će nakon sušenja izgledati beživotno i slijepljeno. Također, pjenu nanesite na sam vrh glave te je potom češljem rasporedite po ostatku kose.

Gel za kosu

Iako većini žena nije favorit, gel za kosu može biti odličan proizvod za stiliziranje kose ako se koristi ispravno. Nanesite tek malu količinu gela na vlažnu (ne mokru!) kosu te je isfenirajte okruglom četkom. Rezultat će biti postojana frizura i sjajna kosa.

Lak za kosu

Tipična pogreška koju čine mnoge žene jest nanošenje laka za kosu preblizu tjemena što za rezultat ima slijepljenu frizuru. Kako biste to izbjegle, uvijek držite udaljenost od najmanje 20 centimetara između glave i laka prilikom stiliziranja kose.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara