Prvi imamo naslovnicu: Klasik po kojem je snimljen hit film s Reese i Oprah

Prvi imamo naslovnicu: Klasik po kojem je snimljen hit film s Reese i Oprah

Foto: WRINKLE IN TIME©2017 Disney Enterprises, Inc. All Rights Reserved

NOVO izdanje knjige za sve generacije.

Nakon čuda koje se dogodilo romanu Sluškinjina priča Margaret Atwood, još jedan moderni klasik spekulativne književnosti, izvučen je iz naftalina. Radi se o znanstveno-fantastičnoj priči Nabor u vremenu, autorice Madeleine L'Engle. Roman je prvi put objavljen prije više od pola stoljeća, a sada dobiva i svoj film u produkciji Disneyja.Glumački postav sastoji se od samih zvijezda, među kojima se nalaze i popularne ikone poput Reese Witherspoon i Oprah Winfrey. Već objavom prvog trailera film je privukao ogromnu medijsku pozornost. Iako ga nismo još pogledali (u kina nam stiže početkom travnja), isječak je spektakularan, a takva je i knjiga koja je poslužila kao predložak. Ovaj se roman koji je dio serijala smatra dječjim klasikom, ali u čitanju će uživati sve generacije jer je priča bogata maštom te vrlo pozitivnom porukom. Krajem veljače izlazi novo hrvatsko izdanje knjige (Stilus, 99,00kn) a mi smo prvi dobili pravo na objavljivanje naslovnice.

„Besmrtan književni klasik koji je očarao brojne generacije diljem svijeta povest će vas na putovanje kroz prostor i vrijeme u čarobne i nepoznate svjetove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Jedne hladne olujne noći u malom selu u Sjedinjenim Državama, Meg Murry, njezin mali brat Charles Wallace i njihova mama prime neobičan posjet vrlo neobične strankinje.

Meg je često zamišljena pa u školi baš i ne prati nastavu. Kao i njezina majka i braća, opravdano je zabrinuta za sudbinu svoga oca znanstvenika koji je nestao prije više od godine.Kada se u blizini njezine kuće pojave tri neobične stare gospođe, Meg, Charles Wallace i novostečeni prijatelj Calvin O'Keefe bit će pozvani na najčudesnije putovanje koje možete zamisliti. Kroz prostor i vrijeme, teserirajući od planeta do planeta, Meg će pokušati pronaći oca i spasiti ga od najgadnijeg mogućeg zla u svemiru – Crnila koje guta svjetove. Ali što jedna obična djevojčica može protiv sile kojoj ni sva dobra stvorenja u svemiru ne mogu stati na kraj?

Roman Nabor u vremenu američke spisateljice Madeleine L'Engle napisan je davne 1962. godine i tada je osvojio prestižnu nagradu Newbery za najbolji roman za mlade. Prvi je od pet nastavaka koji čine glasoviti Vremenski kvintet koji se, ovjenčan brojnim književnim nagradama, danas smatra klasikom dječje književnosti.“

Veselimo se i knjizi i filmu!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara