Prvi pogled na hit: Kako smo napisali erotski ljubić

Prvi pogled na hit: Kako smo napisali erotski ljubić
Instagram, Promo

SUNCE ne popušta, a more se već prilično zagrijalo te je sve teže oduprijeti se pozivu sretnih dana koji su pred nama.

Uz pijesak i koktele pod suncobranom, odlično idu lagane i zabavne knjige. Jednu od njih objavljuje Naklada Neptun koja je već mnogima poznata po svojem vještom izboru naslova koje žene obožavaju. Čitateljima Rougea ustupili su premijeran pogled na naslovnicu novog, fora ljubića genijalnog naziva "Kako smo napisali erotski ljubić", autorice Karine Halle. Uživajte u pogledu, a uskoro i u čitanju jer knjiga izlazi krajem mjeseca.

Opis knjige stiže direktno od izdavača i zvuči vrlo uzbudljivo:

„Blake Crawford samo želi položiti kreativno pisanje, diplomirati poslovnu ekonomiju i preuzeti od oca obiteljsku tvrtku kako bi je pokušao izvući iz financijskih problema. Amanda Newland samo želi diplomirati kao najbolja studentica na godini, dovršiti svoj roman i dokazati roditeljima da pisanje knjiga može biti ugledno zanimanje.

Ni Amanda ni Blake ne žele surađivati na završnom radu iz kolegija kreativnog pisanja, no to je upravo ono što su prisiljeni raditi nakon što ih profesorica natjera da zajedno napišu priču. Budući da Amanda Blakea smatra napadnim kretenom (neodoljivog smješka i britanskog naglaska), a Blake misli da je Amanda uštogljena štreberica (koja ima fenomenalnu guzu), njih se dvoje kolju do besvijesti, sve dok ne otkriju da im zajedničko pisanje zapravo ide prilično dobro. Možda su usput otkrili i da se sviđaju jedno drugomu... no to nije bitno.
Kad se njihova suradnja na studentskom projektu pokaže vrlo uspješnom, Amanda i Blake odluče potajno pokrenuti književnu karijeru, odnosno pisati zajedno pod pseudonimom i samostalno objavljivati romane popularnog i unosnog žanra -- ljubavne erotike. Naravno, dok smišljaju toliko vrućih prizora za svoje knjige, polako počinju prakticirati ono o čemu pišu i u stvarnom životu. Da, i dalje se svađaju kao pas i mačka, no sada to barem završava divljim pomirbenim seksom.

No čak i kad se počnu zaljubljivati jedno u drugo, ostaje pitanje hoće li njihova svježa veza preživjeti razotkrivanje njihove skandalozne tajne ili su sretni završeci ipak mogući samo u ljubavnim romanima...“

Karina Halle bivša je putopisna i glazbena novinarka te autorica bestsellera New York Timesa i USA Todaya. Osim romana "Kako smo napisali erotski ljubić", među njezinim popularnijim knjigama su i "The Swedish Prince", "The Pact", "Love, in English", "The Artists Trilogy", "Bad at Love" i preko 45 ostalih seksi, luckastih i romantičnih priča. Karina živi na jednom otoku u kanadskoj pokrajini Britanska Kolumbija, s mužem i udomljenim psićem po imenu Bruce, gdje uživa u ispijanju velikih količina vina i proždiranju velikih količina knjiga, a u dobroj se formi održava pješačenjem po prirodi.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara