Prvi pogled na hit: Stiže nam najluđa knjiga godine

Prvi pogled na hit: Stiže nam najluđa knjiga godine
Foto: Instagram, Promo

PROŠLE je godine, otprilike u ovo vrijeme, objavljen veliki hit ljeta – urnebesna i otkačena chick-lit akcijska ekstravagancija “Luda”.

Slučajno se poklopilo da se oko nas u posljednjih mjesec dana razvila atmosfera kakvu nikada nismo doživjeli pa je ovo svakako dobar trenutak za čitanje nove knjige autorice Chloé Esposito.

"Opaka” (engl. “Bad”) je drugi dio u serijalu, ali svakako se može čitati zasebno jer je radnja naoko jednostavna: žena koju je iznevjerio i opljačkao njezin ljubavnik kreće u osvetu.


Glavna junakinja zapravo je anti-junakinja u najčišćem obliku. Alvie Knightly se u prošlom romanu pokazala osobom koja uistinu ne poznaje granice uljudnog ljudskog ponašanja, a ovdje je autorica briljantno sve pojačala do maksimuma, čineći time knjigu apsolutno suludom vožnjom bez kočnica. Evo primjera koji će opravdati naše tvrdnje: u jednom se trenutku protagonistkinja romana odluči od policije sakriti ručnu bombu – u vaginu.

Kako uvijek želimo biti prvi (što i uspijevamo) kontaktirali smo izdavača, a on nam je pružio priliku da prvi objavimo naslovnicu ove stvarno opake knjige koja u knjižare stiže krajem mjeseca.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara