Rihanna je bez ijedne izgovorene riječi popljuvala reviju Victoria's Secreta

Rihanna je bez ijedne izgovorene riječi popljuvala reviju Victoria's Secreta
Foto: EPA-EFE, Twitter

RIHANNA nije trebala trošiti riječi da bi rekla što misli o reviji modne kuće Victoria's Secret, točnije o glavnom direktoru marketinga brenda Edu Razeku.

Naime, on je u novom intervjuu za Vogue popljuvao njenu Savage x Fenty liniju donjeg rublja, odnosno Rihannin izbor modela. Komentirajući manjak raznolikosti među Victorijinim anđelicama, osvrnuo se na Rihanninu reviju koja je bila slavlje različitosti.

"Svi stalno pričaju o Rihanninoj reviji. Da smo i mi to napravili, optužili bi nas za ulizivanje", rekao je u intervjuu u kojem je objasnio i da na zapošljavaju plus-size i transrodne modele jer se ne uklapaju u njihovu "fantaziju", zbog čega se kasnije ipak javno ispričao.

Očekivano, njegovi komentari i stavovi izazvali su kritike javnosti, a posebno se istaknuo komentar manekenke i modne blogerice Louise O'Reilly na Twitteru.

"Sjajan primjer zašto brendovi moraju biti oprezni oko mišljenja svojih direktora. Pogotovo kada je riječ o 70-godišnjem muškarcu koji živi u prošlosti. Hvala bogu na Rihanni i njenom Savage x Fenty brendu koji slavi različitosti", napisala je O'Reilly u tvitu koji je lajkala i Rihanna.

Tim jednostavnim potezom koji, naravno, nije mogao proći neopaženo, pokazala je svoje mišljenje o izjavi direktora brenda za čiju je reviju nastupala prije 5 godina.

Vjerujemo da na to više ne bi pristala, barem dok se situacija u Victoria's Secretu ne promijeni na bolje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
;
Učitavanje komentara