Rihanna progovorila o ljubavi i otkrila planira li uploviti u bračnu luku

Rihanna progovorila o ljubavi i otkrila planira li uploviti u bračnu luku
Foto: Instagram

U NOVOM intervjuu slavna pjevačica Rihanna otvorila je dušu i otkrila o čemu mašta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Nakon što je ova pjevačica i poduzetnica s trona skinula Madonnu i tako postala najbogatija žena u glazbenoj industriji, Rihanna je još jednom dokazala da je za nju samo nebo granica, a u novom intervjuu je potpuno iskreno razgovarala s glumicom Sarah Paulson, kolegicom iz filma "Oceanovih osam". Između ostalog dotaknule su se i njenog rada, ali i tema poput ljubavi, braka i majčinstva.

Iako je njen dan maksimalno ispunjen, pjevačica uspijeva uskladiti brojne obaveze.

"Prije bih bila u studiju, samo u studiju, tri cijela mjeseca i onda bi album izašao. Sada je to poput vrtuljka. Jedan dan se bavim modom, drugi dan donjim rubljem, treći dan kozmetikom pa dan nakon toga glazbom. Kao da imam hrpu djece i o svima se trebam brinuti", izjavila je te priznala kako je upravo to razlog zašto njen novi album još uvijek nije ugledao svjetlo dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Na pitanje o ljubavi bez ustručavanja je otkrila da je zaljubljena, a nakon što ju je Paulson pitala s kim je u vezi dočekao ju je hladan tuš.

"Guglaj", odgovorila joj je Rihanna.

Naime, nagađa se kako je pjevačica već dvije godine u vezi s biznismenom Hassanom Jameelom, ali to nikada nije potvrdila iako su više puta uhvaćeni u izmjenjivanju nježnosti. 

Ipak, to nije spriječilo Saru da se dotakne i teme braka pa je upitala Rihannu planira li uploviti u bračnu luku.

"Samo bog to zna, curo. Mi planiramo, a bog se smije", odgovorila joj je ona tajanstveno.

No kada je došla tema majčinstva Rihanna je zaboravila na tajanstvenost pa je bez ustručavanja otkrila kako "više od svega u životu želi biti majka".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

Osim toga, mnoge je iznenadila priznavši kako javnost ne zna koliko je zapravo sramežljiva i da je njeno samopouzdanje "najveća zabluda" o njoj.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara