Rihanna sve oduševila postavivši lutke s oblinama u svoju trgovinu

Rihanna sve oduševila postavivši lutke s oblinama u svoju trgovinu
Foto: Instagram, Twitter

RIHANNA je prošlog tjedna predstavila prvu pop-up trgovinu svog luksuznog brenda Fenty, a osim njezinog zavodljivog outfita i novih kreacija brenda, mnoge njezine pratitelje, kupce i obožavatelje oduševile su lutke u trgovini. 

Naime, osim klasičnih modela lutki koje su uglavnom iste forme i nalikuju tijelima manekenki, Rihanna je u svoju trgovinu ukomponirala i lutke s oblinama koje su imale istaknute bokove, trbuščić i veće grudi. 

Rihannini pratitelji na Twitteru nisu mogli suzdržati svoje oduševljenje pa su s ostatkom svijeta podijelili ovu vijest popraćenu fotkama lutki. 

"Podržavam to što lutke imaju udubine na bokovima i trbuščić", napisala je jedna od Rihanninih pratiteljica, a pozitivni komentari nastavili su se redati: 

"Wow, ova lutka ima figuru poput moje."

"Lutka s udubinama na bokovima poput mene! Prvi put vidim ovako nešto! Fenty vlada svijetom!"

"Danas sam prvi put vidjela lutku s udubinama na bokovima koje i ja imam. Hvala Fenty."

"Ustrajnost Fenty brenda u isticanju različitosti je hvale vrijedna. Lutka je crna, ima obline i trbuščić! Zapanjena sam", napisala je obožavateljica koja je uočila i da je Rihanna mislila na "boju kože" kada je birala lutke za svoju trgovinu. 

Naravno, u trgovini postoje i lutke klasičnih proporcija upravo zbog isticanja različitosti među ženama, a brojevi odjeće sežu sve do američkog broja 14, što odgovara europskoj veličini 44. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara