Rijedak prizor: Jennifer Aniston na crvenom tepihu pokazala prirodnu kosu

Rijedak prizor: Jennifer Aniston na crvenom tepihu pokazala prirodnu kosu
Foto: Broad Image, Instagram

GLUMICA Jennifer Aniston u devedesetima je bila prava trendseterica i žene diljem svijeta su masovno kopirale njezinu frizuru koja je stekla popularan naziv "Rachel frizura" prema liku koji je tada glumila u seriji Prijatelji.

Radilo se o lepršavoj, stepenasto ošišanoj kosi dužine do ramena kakvu je Jennifer imala samo u prve dvije sezone serije no ostala je zapamćena po njoj. Od tada uglavnom njeguje ravno ošišanu kosu srednje dužine koju najčešće nosi raspuštenu i izgleda kao da se nije pretjerano trudila, iako to baš i nije točno.

Naime, njezin dugogodišnji frizer Chris McMillan, koji je zaslužan i za "Rachel frizuru", na svojem Instagramu podijelio je Jenniferinu fotku s jednog nedavnog eventa na kojem je bila i u opisu otkrio da je njezina prirodna tekstura kose - valovita.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by C H R I S M C M I L L A N (@mrchrismcmillan) on

"Ovo su Jenniferine prirodne kovrče. Kosa joj je prirodno osušena i minimalno stilizirana pomoću uvijača", napisao je frizer glumice.

Čini se da smo svih ovih godina bili u zabludi da Jennifer ima ravnu kosu, a da je prirodno kovrčava otkrila je i sama u nedavnom intervjuu za časopis Glamour.

"Kad sam bila mala imala sam ravnu kosu dužine do stražnjice. Onda mi je mama dopustila da napravim s njom što želim i ja sam se, nažalost, ošišala. A tek kada sam skratila kosu, shvatila sam da imam kovrče", prisjetila je Aniston.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara