Šarmantni nakit s hrvatskim potpisom: Nova kolekcija branda Perleraj, dizajnerice Katarine Radnić

Šarmantni nakit s hrvatskim potpisom: Nova kolekcija branda Perleraj, dizajnerice Katarine Radnić

Foto: Rajna Raguž

DIZAJNERICA Katarina Radnić predstavila je novu kolekciju nakita za brand Perleraj.

U kampanji je naglasak na opuštenoj atmosferi u predivnoj prirodi, a u središtu cijele priče je žena, smirena, opuštena i pomalo snena, koja uživa u prirodi koja ju umiruje, dok ju nakit koji nosi u tome ne sputava. Ulogu šumske vile utjelovila je prekrasna Ivana Ergić čija prirodnost i energija zrače iz fotografija Rajne Raguž. Jednostavna i prozračna nova Perleraj kolekcija idealna je za ove vruće ljetne dane. Novi modeli savršeno nadopunjavaju svaki ljetni styling, a komadi su toliko prelijepi i lagani da ih nikad nećete poželjeti skinuti sa sebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nova Perleraj kolekcija, uz već poznate invisible lančiće, donosi i mnoge novitete. Dizajnerica Katarina Radnić u asortiman svog brenda uvela je lančiće od srebra s pozlatom te s rosegold pozlatom. Posebno za ljeto novost su privjesci zvjezdice i školjke, a kamenčići su u ovoj kolekciji zastupljeni kao visible verzija invisible lančića, te umjesto na flaksu vise na lančiću. Materijali  od kojih su rađene narukvice i lančići su poludragi kamenčići u pravim ljetnim bojama kao što su tirkizna, ljubičasta, tamno plava, ciklama, bijela, žuta i narančasta, a koje prate narukvice od špaga u istim bojama s ukrasima Seashell, Starfish i Waves, napravljenim od srebra s pozlatom i rosegold-a.

"Naglasak ove ljetne kolekcije je na novim materijalima, posebno na srebru s pozlatom i na rosegold-u, kojeg na našem tržištu ima iznimno malo. Ona je i uvod u nadolazeće kolekcije u kojima će upravo ovi materijali biti najviše zastupljeni. Snimanje kampanje je prošlo iznimno zabavno i opušteno. Volim Rajnin stil fotografiranja, a Ivanu smo izabrale zajedno, jer je lijepa i posebna zbog svoje kratke kose, koja ju čini drugačijom od drugih. S njom je bilo divno raditi jer je tako priroda i neposredna, te zrači opuštenom i pozitivnom energijom koja idealno utjelovljuje ideju mog nakita", objasnila je Katarina Radnić.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara