Savršen par: Ova dva horoskopska znaka stvoreni su jedno za drugo

Savršen par: Ova dva horoskopska znaka stvoreni su jedno za drugo
Foto: Instagram

*Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PREMA horoskopu, svatko ima neke znakove s kojima se slaže bolje nego s drugima.

A kada je riječ o ljubavi, astrolozi uvijek posebno izdvajaju dva znaka koji zajedno čine najbolji par horoskopa. Riječ je o Lavu i Vagi, među kojima je kemija jača nego kod bilo kojeg drugog horoskopskog para.

Već pri samom upoznavanju, među njima se može roditi velika obostrana simpatija i privlačnost jer su Vage jako vješte u davanju komplimenata, što sjajno odgovara Lavovima koji obožavaju biti u centru pažnje. 

Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života i njim može doživjeti pravi vatromet, što ispod plahti, a što u emocionalnom smislu. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i potiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje. 

A iako su po mnogočemu različiti, ono što im je zajedničko je da se ne ustručavaju pokazati nježnost jedno drugome, ali i u javnosti. Također, i Vage i Lavovi su sjajni komunikatori pa sve probleme rješavaju razgovorom, što njihovu vezu čini gotovo neraskidivom.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara