Scarlett Johansson iskreno o braku s Ryanom Reynoldsom: Nisam znala što radim

Scarlett Johansson iskreno o braku s Ryanom Reynoldsom: Nisam znala što radim
Foto: Getty Images

PRIJE nego je upoznao svoju sadašnju suprugu Blake Lively, Ryan Reynolds bio je oženjen za još jednu glumicu - Scarlett Johansson.

Par je u braku bio tri godine, od 2008. do 2011., a u svojem novom intervjuu za Vanity Fair Johansson je progovorila o tome.

"Prvi put kad sam se udala imala sam 23 godine. Nisam znala što radim jer nisam baš razumjela brak. Možda sam sve to malo romantizirala", ispričala je glumica koja, osim Reynoldsa, ima još jednog bivšeg supruga. Godine 2014. Scarlett se udala za francuskog novinara Romaina Dauriaca s kojim ima 5-godišnju kći Rose i od kojeg se također razvela nakon tri godine braka, 2017.

No, vratimo se ponovno na Reynoldsa. Iako je priznala da je pogriješila, čini se da Scarlett ne zamjera ništa svojem bivšem suprugu i kolegi.

"To je bio drugačiji period mojeg života. Mislim da sam sada zrelija i prisutnija te da donosim puno bolje odluke", rekla je Johansson koja je trenutno ponovno zaručena za glumca Colina Josta s kojim je u vezi malo više od dvije godine i vjeruje da je ovo napokon prava stvar.

"Sviđa mi se ideja o braku i osnivanju obitelji. Oduvijek mi se sviđala, samo dosad nisam naletjela na pravu osobu", priznala je glumica, a u intervjuu za časopis People 2018. je svojeg sadašnjeg zaručnika opisala kao "vrlo šarmantnu, pažljivu i romantičnu osobu".

Nadamo se da će joj se treći put posrećiti.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara