Sedam modela kupaćih kostima zavladat će plažama ovog ljeta

Sedam modela kupaćih kostima zavladat će plažama ovog ljeta
Foto: Instagram

INSTAGRAM u posljednje vrijeme diktira modne trendove, ali u ovom slučaju to pravilo ne vrijedi. Kupaći kostim su sklizak teren pa ono što gledate na društvenim mrežama vjerojatno neće odgovarati stvarnom stanju na plažama. Naime, na profilima influencerica vjerojatno ćete vidjeti neonske tange ili pak bikinije koji jedva pokrivaju strateška mjesta pa biste mogli pomisliti da će upravo takvi modni komadi biti pravi "must have". No, to nije tako.

Umjesto toga, počastite se nekim od ovih sedam modela kupaćih kostima s kojima ne možete pogriješiti:

Kupaći kostim od rastezljive tkanine

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Monikh Dale (@monikh) on

Posebnost ovakvih kupaćih kostima upravo je neobična tkanina koja se u posljednje vrijeme koristi za šivanje jednodijelnih, ali i dvodijelnih modela. Njihovu naglu popularnost možete zahvaliti brendu Hanza G koji je u svoju kolekciju uvrstio cijeli niz ovakvih badića.

Životinjski print

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Antonija Stupar Jurkin (@antonija_stupar_jurkin) on

Zmije, tigrovi, leopardi i zebre ove sezone zavladat će plažama, ali s obzirom na to da popularnost životinjskog printa već neko vrijeme ne jenjava, morate priznati da niste iznenađeni što se s drugih modnih komada preselio i na kupaće kostime.

Jednostavnost i klasika

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lisa Aiken (@lisa.aiken) on

Odabirom ovakvog bikinija nemoguće je pogriješiti. Riječ je o vječnom modelu koji uspješno preživljava sve instant-trendove koji se pojavljuju iz sezone u sezonu.

Retro print

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐚

A post shared by Emma Hoareau (@emmahoareau) on

Ako ne znate o čemu pričamo, zavirite u stare obiteljske albume i pogledajte kakve ste kupaće kostime nosili kada ste imali osam godina. Da, upravo oni retro, karirani ili pak cvjetni uzorci su ponovno veliki hit.

Neutralne boje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Emma Hoareau (@emmahoareau) on

Ovog ljeta plažama će zavladati 50 nijansi bež boje koja jednako dobro izgleda na jednodijelnim, kao i na dvodijelnim kupaćim kostimima.

Visoki struk

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput) on

Kupaći kostimi, odnosno gaćice s visokim strukom vjerojatno su najzahvalniji trend ove sezone. Pristaju apsolutno svima te naglašavaju ženstvenu liniju tijela i obline.

Fluorescentne boje

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by R O C H E L L E H U M E S (@rochellehumes) on

Ako želite biti sigurni da će svi pogledi na plaži biti usmjereni prema vama, odaberite jarke fluorescentne boje koje će zbog sunca izgledati još upečatljivije.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara