Seksi kolekcija Kanyea Westa: Koža i krzno za "glamurozne reperice"

Seksi kolekcija Kanyea Westa: Koža i krzno za "glamurozne reperice"

Foto: AFP

DUGOOČEKIVANA modna revija hip hop mogula Kanye Westa, na kojoj je slavni reper predstavio svoju prvu modnu kolekciju za žene, održala se ove subote u sklopu Paris Fashion Weeka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Kanye je publici predstavio glamuroznu kolekciju u kojoj su prevladavale uske hlače i haljine sa zanimljivim izrezima te detalji poput bijelih perlica i zipova, a bez obzira na to što je kolekcija namijenjena za proljeće/ljeto 2012., dizajner nije štedio na koži i krznu. Od boja su prevladavale bijela, crna, plava, zlatna i boja breskve, a krojevi su bili opasno seksi i aludirali na to da Kanye kreira za snažnu modernu ženu koja se ne boji pokazati svoju seksualnost. Publici i celebritijima se revija svidjela, a britanski Vogue je komentirao da je odjeća koju reper kreira namijenjena glamuroznim repericama koje imaju novca za njegove raskošne kreacije. Pjevačica Ciara za MTV je izjavila: "Bilo je nevjerojatno! Odjeća, osjećaji, pozitivna energija u backstageu - zaista posebno. Vidjeti nekoga kao što je Kanye West kako dobiva poštovanje i od modne industrije, to je zaista ikonski trenutak."

Kanyeova kolekcija dobila je pozitivne kritike, ali mnogi su zamjerili to što se više pričalo o njegovim slavnim prijateljima koji su došli pogledati reviju (Beyonce, Jay-Z, Ciara, blizanke Olsen, Lindsay Lohan i drugi) nego o samoj odjeći. Ipak, s obzirom na to da se nagađa da će njegove slavne prijateljice biti i njegovi glavni kupci, nije čudo da su se pojavile u tako velikom broju, a nadamo se da ćemo Kanyeove kreacije uskoro viđati i u spotovima slavnih ljepotica.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara