Seve iznenadila stajlingom: Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama

Seve iznenadila stajlingom: Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama
Foto: Instagram

PJEVAČICU Severinu Kojić najčešće smo navikli viđati tip-top skockanu u glamuroznim dizajnerskim krpicama, visokim petama, sa sređenom frizurom i kompletnim make-upom, no čini se da se privatno ne sređuje toliko. Barem ako je vjerovati njezinoj posljednjoj objavi na Instagramu.

Severina je podijelila fotku sa svojeg nedavnog putovanja u Grčku te je u podužem opisu, između ostalog, naglasila i da je ovo njezino pravo lice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Severina Kojic (@severina) on

"Ovo sam zapravo ja, s malo šminke, u udobnim čizmama", napisala je pjevačica pored fotke na kojoj nosi zanimljiv slojeviti i relativno opušteni stajling u kojem se poigrala i različitim uzorcima. 

Karirani crno-bijeli kaput iskombinirala je sa šarenom prugastom boho haljinom ukrašenom dukatima, a ispod nje je obukla svijetle traperice. A iako je obula udobne čizme, odabrala je model u planinarskom stilu koji je jako popularan ove zime. 

Na drugoj fotki u galeriji pružila nam je i bolji pogled na njezino lice "s malo šminke", kako je napisala sama, iako je očito da je naglasila oči s dosta crne olovke i maskare.
 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara