Sjedi, jedan: Hugh Grant misli kako su preljubi dobri za brak

Sjedi, jedan: Hugh Grant misli kako su preljubi dobri za brak

Foto: Splash News, Giphy, Splash News

NEKADAŠNJEM holivudskom zavodniku afere nisu strani pojam.

Zavodnik s prekrasnim plavim očima, tako bi nekada opisale glumca Hugha Granta, kojeg danas uglavnom vole naše mame i bake.
 
No, 55-godišnji glumac i dalje radi punom parom, a u novom filmu "Florence Foster Jenkins", njegov lik ima ljubavnicu, a Hugh je otkrio kako mu se to jako sviđa.
 
"Uvijek sam se divio Francuzima i Talijanima i njihovoj posvećenosti braku. Oni brak shvaćaju ozbiljno, no podrazumijeva se kako ovdje može biti i drugih posjeta u 5 sati popodne. No, oni se time ne hvale. Nikada ništa ne govore, jer to čuva brak od raspadanja", započeo je Hugh.
 
 
"Ne vjerujem u brak. Ljudi rade toliko pogrešaka. Da li mislim da čovjek može biti u 40 godina dugoj, monogamnoj vezi? Ne, ne i ne! Tko je rekao da je bio? Možda Biblija i slično. No, nitko nikada nije rekao da je to dobra ideja."
 
"Postoji nešto neromantično u vezi braka, kada se osoba zatvara u sebe", zaključio je. A njegove riječi vidjeli smo na djelu kada je još bio u vezi s glumicom Elizabeth Hurley, i kada je uhvaćen na djelu s tada 23-godišnjom prostitutkom Divine Brown.
 
 
Hugh se raspričao i o tome kako je odbio ulogu Charlieja Sheena u seriji "Dva i pol muškarca", nakon što je ovaj protjeran iz iste. "Razgovarali su sa mnom o tome, no nisu imali detaljni opis novog lika. Samo su rekli da im vjerujem, da će smisliti nešto. Bilo mi je preriskantno potpisati ugovor bez scenarija pa sam na kraju odbio ponudu."
 
 
A obzirom da i Sheen voli društvo prostitutki, vjerujemo kako bi Hugh bio dostojna zamjena...
 
 
 
 
 
 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara