Slavna Eva Longoria zablistala u sakou hrvatske dizajnerice

Slavna Eva Longoria zablistala u sakou hrvatske dizajnerice
Foto: Stock Image by Michael Buckner

LISTU svjetskih zvijezda koje su za različita događanja birale odjeću naše najpopularnije dizajnerice Aleksandre Dojčinović, upotpunila je ovih dana možda najveća među njima. 

Naime, u sakou iz aktualne zimske poslovne kolekcije "ready to wear" Aleksandrinog brenda Lei Lou zablistala je Eva Longoria Baston, prelijepa američka glumica meksičkih korijena, najpoznatija po ulozi Gabrielle Solis u planetarno popularnoj seriji Kućanice, koja joj je i priskrbila svjetsku slavu.  

Longoria se u spomenutoj kreaciji pojavila na crvenom tepihu Variety Inclusion Summita, prestižnog događaja koji od 1905., okupljajući ljude iz svijeta filma, televizije i digitalnih medija predanih inkluziji, potiče različitosti među ljudima, kako spolne, dobne i etničke, tako i one koje se tiču invalida, čiji se glas u javnosti često najmanje čuje.

Karirani sako s dvostrukim kopčanjem, koji je glumica odjenula kao haljinu, zapravo je dio odijela s pripadajućim hlačama, a Eva je u ovoj varijanti pokazala savršenu figuru samo pet mjeseci nakon porođaja. 

Jedna od najljepših holivudskih glumica prema izboru časopisa People, ovog je lipnja prvi put postala mama dječačića Santiaga, kojeg je dobila u braku sa svojim sadašnjim suprugom Joseom Pepe Bastonom, meksičkim medijskim mogulom i direktorom Televise, najvećeg svjetskog španjolskog medijskog konglomerata. Čestim objavama svog preslatkog sinčića na društvenim mrežama, glumica ne krije koliko je sretna što je uspjela ostvariti svoju dugogodišnju želju i postati mama, a sama vrlo često govori da, prije nego što je u naručje prvi put primila svog sinčića, nije ni slutila da može postojati takva ljubav.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara