Slavna pjevačica se napila i ošišala kosu. Rezultat je točno onakav kakav očekujete

Slavna pjevačica se napila i ošišala kosu. Rezultat je točno onakav kakav očekujete
Foto: Instagram

DA nikome nije lako tijekom pandemije koronavirusa na svojem je Instagramu potvrdila slavna pjevačica Pink.

U videu uživo koji je objavila na društvenoj mreži pokazala je svoju novu frizuru koju je napravila sama, u alkoholiziranom stanju, a priznala je i da je tijekom izolacije pijenje "pretvorila u sport".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli P!NK (@pink)

"Kad pijem, na pamet mi padaju sjajne ideje", započela je pjevačica i nastavila: "Tako mi je sinoć palo na pamet da bi mogla sama ošišati svoju kosu." Pink je zatim pokazala svoju novu frizuru koju je morala prekriti kapom jer je rezultat točno onakav kakav očekujete.

Na nekim dijelovima kose uopće nema, dok na drugim ima guste pramenove, no čini se da se dobro nosi s time jer se našalila da misli kako izgleda "jako dobro". Dodala je i da će večeras možda pokušati popraviti štetu (nadamo se da će ovaj put biti trijezna) te je na kraju videa poručila svima: "Ostanite sigurni, ostanite doma, ošišajte svoju kosu, je*i ga."

Inače, Pink nije jedina koja je tijekom izolacije odlučila posegnuti za škarama. I pjevačica Dua Lipa je kod kuće skratila šiške, a kako je ispala njezina frizura, pogledajte OVDJE.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara