Sličnost je nevjerojatna: Bella Hadid zbunila sve fotkom svoje slavne dvojnice

Sličnost je nevjerojatna: Bella Hadid zbunila sve fotkom svoje slavne dvojnice
Foto: Instagram

JEDNA od najpoznatijih manekenki današnjice svoju slavu djelomično duguje nevjerojatnoj sličnosti s jednim od najpoznatijih supermodela iz devedesetih.

Ako to još slučajno niste primijetili, ili ste premladi da biste se mogli sjetiti, Bella Hadid je slika i prilika manekenke i bivše prve dame Francuske Carle Bruni iz njenih slavnih manekenskih dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Carla Bruni (@carlabruniofficial)

Sličnošću je bila oduševljena i sama Carla kada ju je upoznala ove godine u Cannesu te je u opisu njihove zajedničke fotke koju je objavila na Instagramu napisala: "Imam li izgubljenu kći?".

Da zaista izgledaju kao da su u rodu još je jednom dokazala Bella starom fotkom Carle koju je objavila na svojem Instagramu i njome zbunila svoje fanove, a čak ni njena prijateljica te kolegica Hailey Bieber nije povjerovala da je na fotki Carla.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli 🦋 (@bellahadid)

Bella je objavila fotografiju Carle sa snimanja za Vogue 1996. godine na kojoj bivši supermodel izgleda identično kao ona, a Hailey je komentirala: "Prestani se šaliti Bells, to si ti".

Zaista razumijemo Hailey zašto je pomislila da se Bella šali, no da ovo stvarno nije tako uvjerit ćete se jednostavnim Google pretraživanjem starih Carlinih naslovnica. Zbilja su iste!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara