Stajliš dama sa špice zna koji modni dodatak svakom outfitu jamči skup izgled

Stajliš dama sa špice zna koji modni dodatak svakom outfitu jamči skup izgled
Foto: Luka Šangulin/Index

AKO želite uložiti u neki luksuzni modni komad, ali još uvijek niste sigurne što bi bilo najisplativije za vas, ova dama sa zagrebačke špice mogla bi vam u tome pomoći. 

Umjesto da se odlučite za neki skupocjen odjevni komad poput džempera, hlača ili nečeg čega ćete se jednostavno zasititi nakon kratkog perioda, odaberite modni dodatak. Primjerice - remen s dizajnerskim logom. 

Sigurno ste već dobro upoznate s činjenicom da je logomanija počela zaluđivati modne trendseterice još u 2018. godini, no ono što je opstalo i čemu se svi iznova vraćaju je remenje s dizajnerskim logom, posebice ono s Guccijevim potpisom koje već godinama dominira u toj kategoriji.

Ova stajliš dama potvrdila je koliko remen s istaknutim logom može učiniti svaki look skupocjenim i luksuznim jer ga je iskombinirala uz klasičan crni kaput i čizme koje dizajnerski remen instantno pretvara u chic outfit koji odaje dojam kao da je bilo potrebno mnogo vremena za njegovo osmišljavanje. 

Ako niste ljubiteljica Guccijevog upečatljivog loga, vrlo je popularan i onaj s potpisom Christiana Diora kojem su se priklonile ljubiteljice minimalizma. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Annie Jaffrey (@anniejaffrey)

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara