Što kad se njegov dignitet jednostavno ne diže?

Foto: Armani

DEŠAVA se svakome. Sve ide po planu, atmosfera je savršena, ti si spremna zajašiti ga kao pastuha, no njegov mali prijatelj ima druge planove. Jednom ili dvaput nije neuobičajeno, no učestalo ne dizanje njegovog penisa može uzrokovati velike probleme u vezi. Prije nego što oboje počnete paničariti, pročitajte najčešće razloge ovog ne-događaja. Njemu je sigurno gore nego tebi.

Očiti razlog

Jednostavno si previše za njega, a sama činjenica da ćete se uskoro početi seksati za njega je bila dovoljna da cijelu priču završi sam. On ti to možda neće priznati, no muškarci nerijetko jednostavno ne mogu izdržati i malo urane sa cijelim postupkom. Umjesto da se primaš za glavu, budi ponosna da ga toliko izluđuješ, i pronađi neki drugi način kako će ti se iskupiti.

Nije raspoložen


Muškarci ne žele seks u svakom trenutku, koliko god se mi volimo šaliti sa time. Ponekad je jednostavno preumoran, pod stresom, ili loše volje, a sve ove razloge i žene često navode kada ne žele seks. No, postoji jedna velika razlika: dok žena može samo ležati i glumiti orgazam, muškarac ne može odglumiti erekciju.

Pijan je

Alkohol je čudesan kada je seks u pitanju: ohrabruje nas, stavlja maglu preko očiju tako da nam se inače neprivlačni ljudi čine privlačnima, i da, vrlo često onesposobljava tvog tipa da postigne erekciju. Napaljenost i požuda tako mogu odmah pasti u vodu, jer iako njegov mozak možda i želi divljati kao nikada u životu, njegov će penis biti raspoložen za spavanje.

Nervozan je

Dečki znaju biti itekako nervozni prije seksa, a to je pogotovo slučaj na početku veze. Sve što on želi je da ti budeš zadovoljna i impresionirana, te da ga smatraš najboljim ljubavnikom koji je ikad hodao po površini Zemlje, a njegov mozak i penis urotit će se protiv njega, stvarajući mu preveliki pritisak. Tako će dobar ljubavnik postati mekan ljubavnik, a nitko neće biti zadovoljan. Tu mu možeš pomoći ohrabrivanjem i odobravanjem njegovih seksi vještina.

Zimski san

Kada mu je već dovoljno ugodno u vezi i zna da može dobiti seks kada poželi, tvoj će dragi ponekad nesvjesno odlučiti hibernirati, a u tome će ga slijediti njegov penis. U tome je slučaju dobro malo začiniti stvari: promijenite poze, mjesta gdje se seksate, ili jednostavno uvedite seksi donje rublje u cijelu priču.

Ne privlačiš ga

Kada si ispucala sve ostale opcije, potrebno je razmotriti i ovu najgoru. Možda ga jednostavno više ne privlačiš kao inače, možda se naviknuo na tebe i želi promjenu. Njegova nezainteresiranost može biti znak problema u vezi, pa je možda dobro porazgovarati o tome.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?