Što raditi dok vaš dečko gleda Svjetsko nogometno prvenstvo? Imamo super prijedloge za vas

Što raditi dok vaš dečko gleda Svjetsko nogometno prvenstvo? Imamo super prijedloge za vas
123RF

AKO vaš dečko voli nogomet, a vi ni za dva života ne biste shvatile što znači zaleđe, onda bi vam narednih mjesec dana moglo biti jako dosadno.

Naime, ako to slučajno niste znale, danas počinje Svjetsko nogometno prvenstvo i gotovo svaki dan će se igrati i po nekoliko utakmica. Svog dečka obožavatelja nogometa teško ćete za to vrijeme odlijepiti od televizora pa se radije nemojte ni truditi već iskoristite to vrijeme za sebe. 

Ako ste u vezi, niste vezani i pupčanom vrpcom te je sasvim normalno i zdravo da oboje imate neke vlastite interese, pa mu ne biste smjele zamjerati zbog toga što želi uživati u nečemu što voli. Baš kao što ni on ne bi smio vama. A ako jednostavno ne znate što biste radile dok vaš dečko gleda nogomet, imamo nekoliko prijedloga za vas:

Vježbajte

Dok on leži na kauču i jede čips, vi se dovedite u top formu taman prije odlaska na ljetovanje. Krenite trčati, upišite se u teretanu, na tečaj joge ili pak vježbajte kod kuće. Odaberite vrstu tjelovježbe koja vam najbolje odgovara i vježbajte kad god vam je dosadno jer vaš dečko gleda nogomet, a rezultati će za mjesec dana biti itekako vidljivi.  

Čitajte

Ne sjećate se kada ste zadnji put pročitale knjigu, a nekoć ste u tome zaista uživale? Sada napokon imate vremena za to, a jednom kada se vratite svom starom hobiju, nastavit ćete čitati knjige i nakon što Svjetsko prvenstvo završi. Ako ne znate što biste čitale, i tu vas pokrivamo. Svake srijede i petka na našem portalu pronađite odlične književne preporuke među kojima ćete sigurno pronaći i nešto po svom ukusu.

Gledajte filmove/serije

Sada je pravo vrijeme da napokon pogledate seriju koju vam je preporučila prijateljica i koju vaš dečko nije htio gledati s vama ili neku novu romantičnu komediju na koju ga nikako niste uspjele nagovoriti. Možete otići i u kino ili napraviti filmski maraton s prijateljicama te se tako zabaviti jednako dobro kao vaš dečko dok s prijateljima gleda nogomet. 

Nađite neki novi hobi

Oduvijek ste htjele naučiti šivati na šivaćoj mašini? Ili možda posaditi vlastiti vrt? Dok vaš dečko gleda nogomet, vi se napokon posvetite svom hobiju iz snova. Tko zna, možda otkrijete neke nove talente, no svakako ćete odlično potrošiti vrijeme. 

Družite se s prijateljicama

Prijateljice ne biste nikada trebale zanemariti zbog dečka, no za vrijeme trajanja Svjetskog prvenstva slobodno im možete posvetiti puno više vremena nego inače. Ako su i one u istoj situaciji kao vi, isplanirajte intenzivnija druženja tijekom narednih mjesec dana i pokušajte ih učiniti što zabavnijima, iako je s prijateljicama uvijek zabavno. Primjerice, odredite jedan beauty dan u tjednu tijekom kojeg možete poći na zajedničku masažu ili u neki spa centar, drugi dan odite u šoping, treći na ručak i tako dalje.

Gledajte nogomet

Možda i nije tako loša ideja da i vi s dečkom pogledate Svjetsko prvenstvo u nogometu. Pokušajte bar odgledati jednu utakmicu, primjerice prvu u kojoj igra Hrvatska i, tko zna, možda otkrijete svoju skrivenu ljubav prema nogometu. A ako se to stvarno dogodi, lako ćete shvatiti i što znači zaleđe te sve druge termine koji zapravo i nisu toliko komplicirani kao što mislite već je puno vjerojatnije da vam ih nitko nije dovoljno dobro objasnio. Ako pak odmah shvatite da nogomet nije za vas, preostaju vam svi ostali prijedlozi s naše liste.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara