Što se krije iza naziva nove Alduk kolekcije?

Što se krije iza naziva nove Alduk kolekcije?

Foto: Franjo Matković

MODNI maraton, u kojemu opstaju samo najkreativniji i najkvalitetniji, u slučaju poznatog modnog dizajnera Ivana Alduka dobio je još jednu izvrsnu dionicu.

Nova ready-to-wear kolekcija za jesen i zimu 2017. izgleda izazovno, moćno, glamurozno, svježe, dizajnerski jako i rokerski - baš onako kako i sam dizajner najviše voli.Pomalo drzak izričaj u dizajnu, pri čemu se neprestano radi na razvijanju novih modela, krojeva i tkanina, koje su iz sezone u sezonu raskošnije i posebnije, prenesen je i na novu modnu kampanju koju potpisuje hvaljeni fotograf Franjo Matković. Modeli Ivana Vukušić i Lucana Mirko iz Talia model agencije su po drugi put u tandemu izvrsno utjelovile jake i moćne žene smjele u vlastitom modnom odabiru, ali i onom životnom, jer spona između toga je neraskidiva. Moda kao najbolji indikator osobnog života i stava u ovom slučaju frca samouvjerenošću i sigurnim stavom.


 
"Nakon veselog i romantičnog proljetnog izdanja idealno je vrijeme za kreativne promjene u glamuroznu i seksepilnu novu sezonu koja se uvijek i izričito vrti oko same žene, njezine unutrašnje i vanjske ljepote koju želim naglasiti i slaviti. Ženstvene siluete i bogate teksture, voluminozni detalji u stilu visoke mode i pomalo netipičan svijetao kolorit imaju za ulogu svaku moju klijenticu učiniti još ljepšom, posebnijom i hrabrijom. Moda i modna kolekcija u svojem najboljem izdanju u službi onih koji znaju u njoj uživati - mislim da je to kratak lajtmotiv nove Alduk sezone", izjavio je Ivan za kolekciju koja je već dostupna u dizajnerovom showroomu.


 
Nova Alduk kolekcija nosi ime Moon Albedo. Naime, taj termin označava količinu refleksije nekog objekta u svemiru. Kako kampanja, a samim time i kolekcija, izvrsno odražava potrebe i želje dizajnerovih klijentica koje doista u posebnim situacijama žele zasjati i ostaviti dojam, naziv kampanje nametnuo se sam po sebi. Uz osnovni tamniji kolorit toliko očekivan u zimskim kolekcijama, novost i osvježenje jesu jake i netipične boje - karmin crvena, ljubičasta, denver plava i svijetloplava, puder roza, boja cigle ili pak krem.Modeli s naglaskom na uski struk i putene obline laskaju ženskoj figuri, a koncipirani su u minikoktel i midi dužini. Bogatstvo tekstura i končanih čipki geometrijskog uzorka daje dojam luksuznosti i efektnosti koji tako neodoljivo izgledaju u ovoj sezoni. Posebitost ove kolekciju su i pametna dizajnerska rješenja koja ćete uočiti tek pri samo isprobavanju i nošenju.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara