Stvari koje muškarci gledaju na vašem Facebook profilu

Stvari koje muškarci gledaju na vašem Facebook profilu

Foto: Instagram

VAŠ Facebook profil može otkriti puno toga o vama.
 
Otkad je društvenih mreža, žene i muškarci mogu saznati puno toga o potencijalnim partnerima na temelju njihovih objava te ostalih online aktivnosti.
 
I dok žene redovito tako istražuju informacije o muškarcima, često zaboravljaju da to rade i oni. Znate li što najviše gledaju? Ovih nekoliko stvari.
 
1. Tko lajka i komentira vaše objave
 
Naravno, mislimo na ostale muškarce, na koje su ljubomorni, htjeli oni to priznati ili ne. A ako vam kaže da to ne gleda, budite sigurni da laže.
 
2. Vaše fotografije
 
Apsolutni broj 1, što muškarci gledaju na društvenim profilima žena, svakako su fotografije. Prvo ako može one s ljetovanja, a zatim i ostale. Imate li previše duck face slika, koje im idu na živce? Možda je vrijeme da pregledate profil te ga malo počistite.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
3. Bivši dečki
 
Prije postojanja društvenih mreža, za dobivanje ovakvih informacija morao bi vas pitati tijekom nekog od spojeva. Sada samo treba pronjuškati vašim profilom i vidjeti postoje li još neki tragovi.
 
4. Čime se bavite, što slušate
 
Facebook je odlično mjesto i za dobivanje informacija o vašim interesima. Kakvu glazbu volite, gdje izlazite, čime se bavite u slobodno vrijeme, što čitate, sve će to saznati iz vaših objava te stranica koje pratite.
 
5. Gdje ste
 
Bilo da vas tek želi pozvati van, već ste izašli na jedan ili nekoliko spojeva ili ste zajedno već neko vrijeme. Niti jedan muškarac neće odoljeti pogledati gdje ste se checkirali, kada niste s njima. Uostalom, znate i kako je ista situacija i kod vas.
 

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara