Šuška se kako Shakira nije omiljena među ženama Barceloninih nogometaša

Šuška se kako Shakira nije omiljena među ženama Barceloninih nogometaša

Foto: Instagram

PJEVAČICA je u vezi s nogometašem Barcelone, Gerard Piquéom, od 2010. godine.

Zaljubljeni duo zajedno ima i dvoje djece, a unatoč brojnim obiteljskim obavezama, Shakira nije zapustila svoju karijeru.

 

A post shared by Gerard Piqué (@3gerardpique) on

Upravo suprotno, Shakira je nedavno koncertom u Barceloni predstavila svoj novi album "El Dorado", no na koncertu ju je podržala jedino supruga našeg nogometaša Ivana Rakitića, Raquel, obzirom da njihovi odabranici igraju u istom klubu.

 

A post shared by Raquel Mauri (@raquel_mauri) on

Četvorka se često druži i privatno, no nakon što su cure snimile zajedničku fotografiju, ne prestaje se pričati o tome kako joj niti jedna druga djevojka ili supruga Gerardeovih suigrača nije došla dati podršku.

 

A post shared by Shakira (@shakira) on

Drugim riječima, ono o čemu se danima ne prestaje pričati jest to kako pjevačica nije baš omiljena među ženama Barceloninih nogometaša, posebno supruge Lionela Messija, Antonelle.

 

A post shared by Lionel Messi (@messi_messi10) on

 

A post shared by Núria Tomás (@nuria_tomas) on

Antonella je naime prijateljica Gerardove bivše djevojke Nurije Tomas te smatra kako je pjevačica kriva za njihov prekid, a tek nam ostaje vidjeti hoće li se Gerard pojaviti sa Shakirom na vjenčanju slavnog para, koje je zakazano za 30. lipnja, obzirom da su dečki bliski prijatelji.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara