Svi su poludjeli za zgodnim tatom najmlađeg holivudskog glumca Jacoba Tremblayja

Svi su poludjeli za zgodnim tatom najmlađeg holivudskog glumca Jacoba Tremblayja

Foto: Instagram

MALENOG glumca potpuno je zasjenio njegov zgodni tata.

9-godišnja zvijezda filma "Room", Jacob Tremblay, jučer je bio svakako najmlađi uzvanik na crvenom tepihu dodjele Zlatnih globusa.
 
Iako svi hvale njegov nastup u drami, koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim, čini se kako maleni Jacob nije jedini u obitelji, koji će imati hrpe obožavateljica. Naime, on se sinoć na dodjeli pojavio u pratnji tate, koji je mnogim damama zapeo za oko.

Tata Tremblay po zanimanju je detektiv, a prvi put je pažnju javnosti privukao ranije ovog mjeseca, kada se sa svojim sinom pojavio i na 27. Palm Springs International Film Festivalu.
 
Twitter je doslovno poludio za plavookim detektivom, a i prije nego je započela sinoćnja dodjela, korisnici su počeli raspravljati hoće li se mlada nada Hollywooda pojaviti s tatom, a čini se kako su molitve uslišene.
 
Inače, spomenuti film jedan je od onih o kojima se puno priča u posljednje vrijeme, tako da postoji velika šansa kako ćemo zgodnog tatu češće viđati na raznim dodjelama.
Tekst se nastavlja ispod oglasa
 
 
Radnja filma vrti se oko majke, koja svom sinu Jacku želi osigurati sretan i siguran život. No, njihov život je sve osim tipičnog. Naime, njih dvoje je čitavo vrijeme zatvoreno u malom prostoru bez prozora, koji zovu "sobom", u kojem je Ma stvorila cijeli svemir za svog voljenog sina. No, kako Jack raste, tako raste i njegova želja da sazna više o njihovoj situaciji, zbog čega se oboje upuštaju u rizični bijeg, koji će ih na kraju suočiti s nečime još strašnijim - stvarnim svijetom.
 
Jacobova mama u filmu, glumica Brie Larson, sinoć je osvojila jednu od nagrada, a u svom govoru zahvalila je i svom "televizijskom sinu".  "Ti si pola ove nagrade, pola moje izvedbe", poručila je mladom glumcu.
 
Čini se kako imamo dvije nove zvijezde u Hollywoodu.

 

 

 

 

 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara