Tajna mladolikog izgleda Khloe Kardashian je poprilično iznenađujuća

Tajna mladolikog izgleda Khloe Kardashian je poprilično iznenađujuća
Foto: Instagram

IAKO svoj izgled ponajviše duguje raznim estetskim zahvatima i šminki, Khloe Kardashian ima jedan jako koristan savjet za očuvanje mladolikog izgleda koji bismo svi trebali primijeniti.

Naime, u novom videu objavljenom na YouTube kanalu njene sestre Kylie Jenner, 34-godišnjakinja je otkrila da, osim o svom licu, vodi brigu i o drugim važnim dijelovima tijela koji odaju godine, a riječ je o rukama i vratu.

"Mislim da ljudi ovo moraju znati o tebi - tvoje ruke izgledaju kao ruke 17-godišnjakinje. Ona ima najmlađe i najljepše ruke", naglasila je Kylie u videu i upitala svoju sestru kako ih njeguje, a njen odgovor je bio iznenađujuće jednostavan.

"Imam kremu sa zaštitnim faktorom u svakom autu kako bih zaštitila ruke dok vozim", otkrila je Khloe i dodala: "Ruke i vrat su dijelovi tijela koji odaju vaše godine." I tu je zaista u pravu. Uz lice, koža na vratu i rukama je najsklonija starenju, a sunčeve zrake to dodatno ubrzavaju pa ju je potrebno zaštititi.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Khloé (@khloekardashian)

Dakle, ako i vi želite imati mladolike ruke i vrat poput Khloe, ne zaboravite ih svakodnevno namazati kremom sa zaštitnim faktorom, a isto vrijedi i za vaše lice. 

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara