Taylor Swift ponovno na udaru kritika zbog neprijateljice Katy Perry

Taylor Swift ponovno na udaru kritika zbog neprijateljice Katy Perry

Foto: Getty, Instagram

NEĆEMO pogriješiti ako kažemo kako ovo nije godina Taylor Swift.
 
Iako je pjevačica obarala sve rekorde slušanosti, zarade i popularnosti, za Taylor Swift 2017. godina nije počela dobro, a izgleda da će tako i završiti.
 
 
Pjevačicu su tako počeli "napadati" sa svih strana, da nije tako dobra i iskrena prijateljica kakvom se voli predstavljati, zaredali su se i ljubavni brodolomi, a sve ju je to natjeralo da se povuče iz javnosti.
 
Priče o njezinoj ne tako dobroj strani zapravo su krenule od njezine svađe s bivšom prijateljicom i kolegicom Katy Perry koju je i opjevala u svom hitu "Bad Blood". Ali nakon nekog vremena, Taylor se više nije smatrala žrtvom u cijeloj toj priči koja je počela nakon što je Taylor otkrila kako joj je Katy pokušala sabotirati svjetsku turneju, otimajući joj plesače.

Katy joj je nedavno uzvratila udarac pjesmom "Swish Swish", a javnost je ponovno sada stala na stranu crnokose pjevačice, zbog jednog pomno planiranog poteza njezine neprijateljice.

Naime, Taylor je danas objavila svoj glazbeni katalog na Spotifyju, 3 godine nakon što je odlučila bojkotirati ovu glazbenu platformu, na isti dan kada je Katy pustila u prodaju svoj peti studijski album "Witness".
 
Bilo je to sasvim dovoljno da je obožavatelji napadnu kako je "djetinjasta i jadna" te kako takvo ponašanje ne priliči odrasloj osobi.
 
 
"Htjela sam razgovarati s njom i riješiti taj problem, no ona nije htjela. Zatim mi je posvetila pjesmu, a ja sam rekla u redu, ako tako želiš rješavati stvari, nema problema. Kada nešto takvo napraviš, moraš očekivati povratnu reakciju. Sve je u karmi", nedavno je otkrila Katy koja je očito imala itekako pravo.
 
Za to vrijeme, Taylor provodi vrijeme u Londonu, gdje se preselila zbog novog dečka, relativno nepoznatog glumca Joeyja Alwyna. 
Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara