Terapija je urodila plodom za jedan od najdugovječnijih holivudskih parova

Terapija je urodila plodom za jedan od najdugovječnijih holivudskih parova

Foto: Splash News

BAREM se tako čini.

Matt Damon i njegova lijepa supruga Luciana Barroso jedan su nam od omiljenih holivudskih parova, a njihova je ljubavna priča bila sve, samo ne tipično holivudska.Matt je Lucianu upoznao 2002. godine u baru u Miamiju, gdje je ona radila kao konobarica. Bila je to ljubav na prvi pogled i otad su nerazdvojni. "Primijetio sam je u gužvi, na drugoj strani prostorije i odmah se zaljubio", ispričao je jednom prilikom Matt.
 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Iako nije glumica, atraktivna Luciana redovito je u središtu pozornosti gdje god da se pojavi, a Matt je u brojnim intervjuima isticao da je sretan što se zaljubio u "civilku" koja mu je u 15 zajedničkih godina rodila tri djevojčice.No krajem prošle godine par je viđen kod bračnog savjetnika, a glasine o raspadu braka počele su gotovo odmah.

Međutim, par je na sinoćnjoj premijeri filma "12 Strong" dokazao kako je jači od problema, a oboje su zasjali u elegantnim, crnim kombinacijama.Zanimljivo je da se radilo o istom bračnom savjetniku koji nije pomogao Mattovu najboljem prijatelju Benu Afflecku i njegovoj supruzi Jennifer Garner, no čini se kako dotični ipak zna znanje.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara