Top 5 najneurednijih horoskopskih znakova

Top 5 najneurednijih horoskopskih znakova

Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

NEKI to nazivaju kreativnim neredom, neki kažu da ne stignu čistiti, no jeste li se ikad sjetili za svoju neurednost okriviti svoj horoskopski znak? Ako ste jedan od ovih pet, definitivno možete!

5. Lav

Nisu Lavovi neuredni, samo uvijek pronađu nešto pametnije za raditi. Čišćenje zbog toga često pada u drugi plan, a za ovaj bi znak bilo najbolje da za njih čisti netko drugi.

4. Bik

Bikovi jako vole urednu okolinu, ali ako moraju birati između brige o čistoći i brige o sebi, odabrat će ovo drugo. Bik će radije leći na kauč i pogledati dobru seriju nego čistiti, a osjećaj krivnje nikad neće biti dovoljno jak da to promijeni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
3. Ribe

Ovaj je horoskopski znak sasvim logičan kad je u pitanju čišćenje - zašto nešto pospremiti odmah, kad to mogu napraviti i za nekoliko dana, kad se nakupi još nereda? Moramo priznati da nisu sasvim u krivu.

2. Strijelac

Strijelci će za sebe reći da uopće nisu neuredni, nego da samo imaju sposobnost jako brzo napraviti nered koji im se onda dugo ne da pospremiti. Nama to zvuči kao definicija neurednosti, ali ponavljamo, Strijelci će za sebe reći da to uopće nisu.

1. Vodenjak

Vodenjaci dobiju napadaj čišćenja i doslovno ispoliraju svaki kutak svog stana, ali nažalost taj napadaj dobivaju jako rijetko.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara