Tražimo "Index Rouge mladenku": Još uvijek imaš priliku osvojiti unikatnu vjenčanicu s potpisom Sandre Haddad!

Foto: Sanja Lydia Kulušić

UTRKA za unikatnu vjenčanicu s potpisom Sandre Haddad završava 1.11.2011. u 12 sati! Sretnoj mladenki poklonit ćemo vjenčanicu koju će talentirana hrvatska dizajnerica kreirati i napraviti posebno za nju! Kao što znate, da bi postala "Index Rouge mladenka" djevojku koja se udaje mogu prijaviti samo frendice te pomoći joj da osvoji haljinu za najljepši dan u svom životu.

Postani "Index Rouge mladenka"


Buduću mladenku mogu prijaviti isključivo ženske frendice i to tako da na naš Facebook zid nalijepe dvije slike slike na kojima su sa svojom frendicom koja se udaje: jednu iz mlađih dana (vrtić, škola, fax) i jednu aktualnu. Uz fotke priložite i zgodnu priču o vašem prijateljstvu, a najsimpatičnije cure nagradit ćemo tako da ćemo njihovoj frendici pokloniti prekrasnu vjenčanicu rađenu posebno za nju!

Ime nove "Index Rouge mladenke" proglasit ćemo 1.11.2011. u 12 sati, a prijateljice koje su je prijavile također će biti nagrađene za svoj trud.

Upoznajte kreatoricu


Sandra Haddad, tridesetjednogodišnja dizajnerica iz Zagreba predstavila je svoju prvu liniju romantičnih haljina i vjenčanica u jesen 2010.  Inspirirana ljupkošću gracioznih balerina odlučila je tada pretvoriti svoje modne ideje u neodoljivo romantične i bajkovite vjenčanice. Ideju o unikatnim haljinama koje će biti izrađene posebno za svaku djevojku pretvorila je u male ekskluzivne  i limitirane kolekcije. Upravo je takva i njena nova kolekcija za jesen pod nazivom Fairytale. Čarolija boja i cvjetnih detalja najbolji su opis ovih neobično bajkovitih modela vjenčanica.

Kako svaka njena haljina izražava njenu sanjalačku prirodu novu Fairytale kolekciju kreirala je za djevojke koje žele zaviriti iza zrcala te tako barem nakratko postati dio najljepše priče.


Cure, prijavite svoju frendicu na našu Facebook stranicu i pomozite joj da postane nova "Index Rouge mladenka" i u haljini iz snova sretno uplovi u bračnu luku!

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara