Trendi frizure koje morate isprobati ovo ljeto ako imate dugu kosu

Trendi frizure koje morate isprobati ovo ljeto ako imate dugu kosu
Foto: Instagram

SVATKO tko ima dugačku kosu zna da ju je preko ljetnih vrućina jednostavno nemoguće nositi raspuštenu.

No to ne znači da je uvijek morate vezati u konjski rep ili punđicu, dapače, s dugačkom kosom mogućnosti za frizure su brojne, a mi vam odnosimo nekoliko super ideja uz koje ćete lakše preživjeti ljeto, ali i biti u trendu.

Polupodignuta kosa

Frizura koja se prije par godina vratila iz devedesetih i dalje je u modi te je najlakši način da maknete kosu s lica, a pritom pokažete njenu dužinu. Svežite polu-rep ili polu-punđicu, ovisno o vašim sposobnostima i željama, a dodate li svemu još i scrunchie gumicu, bit ćete totalno trendi.

"Pipe" pletenica/e

 

A post shared by Camila Coelho (@camilacoelho) on

O ovoj trendi frizuri smo već pisali i više o njoj možete saznati OVDJE. "In" su i klasične pletenice, no ove je čak i puno lakše splesti od, primjerice, riblje kosti, a uz to su i u skladu s najnovijim trendovima te su ovogodišnja hit festivalska frizura.

Špangice

 

A post shared by Negin Mirsalehi (@negin_mirsalehi) on

Želite li samo maknuti kosu s lica, ovog ljeta posegnite za špangicama koje su se također vratile u modu iz devedesetih. Ovisno o tome kakav vam razdjeljak najbolje stoji, možete zakačiti po jednu sa svake strane ili ih nanizati nekoliko samo s jedne strane lica, na kojoj imate više kose.

S maramom

Ako vam se ne da trošiti vrijeme na isprobavanje novih frizura ili jednostavno niste talentirane za nešto takvo, onda svojoj klasičnoj ljetnoj frizuri, bilo da se radi o konjskom repu ili punđici, dodajte maramu koja je hit dodatak sezone. OVDJE potražite nekoliko prijedloga za vezanje marame na plaži.

Pramenovi oko lica

 

A post shared by Romee Strijd (@romeestrijd) on

Još jedan način da unaprijedite svoju tipičnu ljetnu frizuru bez puno muke jest da kada svežete kosu, ostavite nekoliko pramenova da uokviruju lice, a osim što će to imati laskav efekt, izgledat ćete u trenu opuštenije i "ljetnije".

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara