Tri dana modnih uzbuđenja u shopping centru "Westgate"

Tri dana modnih uzbuđenja u shopping centru "Westgate"

Foto: Press Foto

U WESTGATE Shopping Cityju, najvećem trgovačkom centru u Hrvatskoj, od 20. do 22. listopada održat će se najvažnije modno događanje, Cro-A-Porter, globalni brend H&M otvorit će vrata svog šoping raja, a u svemu tome posjetitelji će moći uživati do kasnih noćnih sati.

H&M, globalni high street brend ovog će četvrtka, 20. listopada u 11 sati otvoriti svoja vrata u Westgateu. Trgovina će se prostirati na dva kata i 2200 četvornih metara, a ono što je zanimljivo jest da će imati najveći dječji odjel u Hrvatskoj. Tako će Westgate postati bogatiji za još jedan modni brend, a popularna i omiljena crvena slova - H&M - privlačit će mnogobrojne obožavatelje te "ulične marke" u centar, gdje će imati priliku uživati u kupovini, birajući omiljenu odjeću iz najnovijih H&M kolekcija koje će svakodnevno pristizati u Westgate.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Westgate Shopping City drugu godinu za redom domaćin je najdugovječnijeg i najvažnijeg hrvatskog i regionalnog modnog događanja, Cro-A-Porter-a. Tijekom tri noći održavanja ovog prestižnog modnog događanja, u Westgateu će biti predstavljeno više od dvadeset kolekcija hrvatskih dizajnera. Takvo događanje potvrda je vodeće pozicije koju Westgate Shopping City ima u modnom svijetu.

Kao šećer na kraju modnih događanja u Westgateu, posjetitelji će i ovog vikenda imati priliku uživati u shoppingu do kasno u noć. "Late Night Shopping" se održava od četvrtka do subote u vremenu od 18 sati do ponoći, a u nedjelju, 23.10. od 18 do 21 sat. Na  repertoaru su popusti na nove kolekcije - O‘ Neill, Bench, Triumph, Wenice Kids, Vero moda, Jack&Jones, Stenders i Limoni omogućit će čak 20 posto popusta, a 10 posto popusta kupci će moći ostvariti u Benettonu, Sisleyu, Playlifeu, Stiefelkönigu, s. Oliveru, Boa Multibrandu, Bulevaru te u trgovini Ecco. Bipa, DM, Croata i Kare pružaju 15 posto popusta na sve, a Maya Maya te FOX i Butlers 50 posto. Salsa, Bata i Tamaris imaju popust od 30 posto na dio asortimana. Kako bi kupnja protekla što ležernije mnogobrojni kafići i restorani pripremili su popust od 50 posto na kompletnu konzumaciju pića.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara