Tri horoskopska znaka koji se najteže nose s prekidom

Tri horoskopska znaka koji se najteže nose s prekidom
Foto: Instagram

Horoskopske preporuke i savjete ne treba shvaćati naročito ozbiljno, a za sve indikacije i nuspojave obratite se obližnjem znanstveniku.

PREKID veze uvijek teško pada barem jednoj strani, a to često može biti povezano i s horoskopom.

Dok za neke to znači novi početak, postoje horoskopski znakovi kojima je jako teško zaboraviti prošlost pa se teže nose s prekidom od drugih. Otkrijte kojim je znakovima zodijaka najteže preboljeti bivšu ljubav:

Rak

Osobe rođene u ovom znaku općenito teško podnose rastanke, pa tako i one ljubavne. Kada su u vezi, Rakovi su potpuno predani voljenoj osobi te su skloni idealiziranju, zbog čega im prekid obično sjeda puno teže nego osobama rođenima u drugim znakovima zodijaka.

Lav

Lavovi svoje srce ne poklanjaju baš lako, no za osobu koja ga ipak uspije osvojiti spremni su uraditi baš sve. Stoga, nakon prekida s nekim s kim su mislili da će provesti ostatak života, zbog straha da ponovno ne budu povrijeđeni, puno teže stupaju u nove veze.

Strijelac

Iako su Strijelci po prirodi zaljubljivi, teško stupaju u ozbiljne veze. No jednom kad se nekome prepuste u potpunosti, te ih ta ista osoba ostavi slomljenog srca, postaju još oprezniji oko ljudi i uspoređuju sve potencijalne partnere s bivšim/om.

Znate li nešto više o temi ili želite prijaviti grešku u tekstu?
Učitavanje komentara